I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Funktioner til optimering af annoncer for lokalt butikslager

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Når du har fuldført den grundlæggende opsætning, anbefaler vi, at du undersøger de mange ekstra funktioner til annoncer for lokalt butikslager. Disse muligheder kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af dine annoncekampagner.

Gør kundernes oplevelse bedre

Annoncer for lokalt butikslager hjælper dig med at knytte online kunder til dine fysiske butikker. Få flere oplysninger om de nedenstående muligheder, der hjælper dig med at forbedre kundernes oplevelse af din virksomhed:

Hvis du vil implementere sælgerhostet lokal butiksfacade eller afhentning i dag, skal du ændre din landingssideoplevelse.

Gør kampagnerne mere effektive

Der er mange måder, du kan optimere din Shopping-kampagne på baseret på dine annonceringsmål. Få de bedste resultater ved at få flere oplysninger om: