I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Konfigurer forventet leveringstid

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Forventet leveringstid er en vigtig oplysning for kunder, der overvejer at foretage et køb. Den forventede leveringstid kan blive vist som en annotering i dine gratis fortegnelser og Shopping-annoncer. For at beregne den samlede leveringstid skal du angive tidsfrist for ordreafgivelse, ekspeditionstid og forsendelsestid. (Husk, at Google også kan beregne dine leveringstider baseret på dit fragtfirma eller dine partnerdata). Få flere oplysninger om, hvordan du giver Google mulighed for at beregne dine forsendelseshastigheder

Bemærk! For Køb på Google er ekspeditionstid og forsendelsestid påkrævet i Merchant Center, selvom ekspeditionstiden er inkluderet i feedet ved hjælp af attributten længste ekspeditionstid [max_handling_time].

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Grundlæggende oplysninger om forventet leveringsdato

Den forventede leveringsdato er den "leveres senest"-dato, som kunderne får vist ved betaling. Denne værdi beregnes som "maks. antal ekspeditionsdage + maks. antal forsendelsesdage". Den forventede leveringsdato beregnes i dage og tager også højde for tidsfristen for ordreafgivelse.

Helligdages indvirkning på forventet leveringsdato

Ordrer med ekspeditions- eller forsendelsestid, der overlapper med en helligdag, har forventet leveringsdato en dag senere end normalt. Følgende helligdage betragtes ikke som hverdage, når du beregner den forventede leveringsdato:

USA

• Nytårsdag
  • Memorial Day
  • Uafhængighedsdag
  • Labor Day
  • Thanksgiving
  • Juledag

Frankrig

• Nytårsdag
  • 2. påskedag
  • Labor Day
  • VE-dag (8. maj)
  • Kristi himmelfartsdag
  • 2. pinsedag
  • Bastilledagen
  • Marias optagelse i himlen
  • Allehelgensdag
  • Våbenstilstandsdagen
  • Juledag

Her er et eksempel på, hvordan forventet leveringsdato kan se ud med indstillingerne herunder i Merchant Center:

• Ordre, der er afgivet efter tidsfristen for ordreafgivelse kl. 15.00 EST
  • 0-1 ekspeditionsdage (ordre udføres mandag-fredag)
  • 3-5 forsendelsesdage (ordre udføres mandag-lørdag)

Minimum forventet leveringsdato: 6 kalenderdage

Maksimal forventet leveringsdato: 9 kalenderdage

Ordredag Ugedag Status Ordredag Ugedag Status
Dag 1 Onsdag Ordre, der er afgivet efter tidsfrist for ordreafgivelse Dag 1 Onsdag Ordre, der er afgivet efter tidsfrist for ordreafgivelse
Dag 2 Torsdag Ekspeditionstid Dag 2 Torsdag Ekspeditionstid begynder (Dag 0*)
Dag 3 Fredag Forsendelsestid Dag 3 Fredag Ekspeditionstid slutter (Dag 1)
Dag 4 Lørdag Forsendelsestid Dag 4 Lørdag Forsendelsestid
Dag 5 Søndag Ingen handling Dag 5 Søndag Ingen handling
Dag 6 Mandag Forsendelsestid (inklusive leveringsdag) Dag 6 Mandag Forsendelsestid
      Dag 7 tirsdag Forsendelsestid
      Dag 8 Onsdag Forsendelsestid
      Dag 9 Torsdag Forsendelsestid (inklusive leveringsdag)

* "Dag 0" betyder "samme dag" for ordrer, der er afgivet inden tidsfristen for ordreafgivelse. For ordrer, der er afgivet efter tidsfristen for ordreafgivelse, er "Dag 0" derfor den næste hverdag. Med andre ord begynder alle ekspeditionstider med "Dag 0", uanset hvilket tidspunkt ordren er afgivet i forhold til tidsfristen for ordreafgivelsen.

Hvis en kunde afgiver en ordre kl. 20.00 EST på en onsdag, kan vedkommende ved kassen se "leveres senest næste torsdag". Da kunden har overskredet den daglige tidsfrist for ordreafgivelse, begynder beregningen af forventet levering først den følgende dag. Køb på Google bruger derefter den maksimale ekspeditionstid og leveringstid til at beregne leveringsdatoen (inklusive helligdage). Husk, at mens Merchant Center viser dig en række leveringsdage, kan kunden se estimatet på ni dage, som tager højde for eventuelle problemer, der opstår under behandlingen og forsendelsen.

Konfiguration af forventet leveringstid

Bemærk! Hvis du vil have Google til at beregne leveringstider automatisk baseret på dit fragtfirma eller din partnerdata, kan du få flere oplysninger om, hvordan du giver Google mulighed for at beregne dine forsendelseshastigheder.

Trin 1: Konfigurer tidsfrist for ordreafgivelse

Tidsfrist for ordreafgivelse refererer til det tidspunkt, hvor kunden senest skal afgive sin ordre, for at behandlingen af den påbegyndes samme dag. Ordrer, der bliver afgivet efter tidsfristen for ordreafgivelse, vil ikke blive behandlet før den følgende hverdag. Tidsfrist for ordreafgivelse er en valgfri værdi. Hvis du ikke angiver en værdi, indstilles tiden som standard til kl. 8.00 PST.

Bemærk! Eftersom ordrer, der afgives efter tidsfristen, ikke vil blive behandlet før den følgende hverdag, vil kunder, der overskrider tidsfristen, få føjet en ekstra hverdag til den forventede leveringsdato.

Trin 2: Konfigurer ekspeditionstiden

Ekspeditionstid refererer til det antal hverdage, det tager at behandle en ordre, inden den sendes. Ekspeditionstiden starter normalt, når en kunde afgiver en ordre, og slutter, når et fragtfirma henter pakken til forsendelse.

Hvis alle dine varer kræver samme ekspeditionstid, bør ekspeditionstiden konfigureres i Merchant Center under den enkelte forsendelsesservice. Hvis behandlingstiden varierer efter produkt, kan ekspeditionstiden føjes til produktfeedet til hvert element ved hjælp af attributterne 'længste ekspeditionstid' [max_handling_time] og 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time]. Hvis der findes værdier for ekspeditionstid i både Merchant Center og produktfeed, tilsidesætter værdien på vareniveau Merchant Center-værdien for den pågældende vare. Få flere oplysninger om attributten 'ekspeditionstid'

Husk! Den anbefalede forsendelsestid for alle produkter, der indsendes til Køb på Google, er under 10 dage.

Sådan føjer du ekspeditionstid til en forsendelsesservice:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering. Dette fører dig til fanen "Forsendelsesservice".
  3. Klik på den forsendelsesservice, du vil redigere, og rul til "Leveringstid".
  4. I "Ekspeditionstid" skal du angive det mindste antal dage, der kræves til behandling af en ordre, efterfulgt af det maksimale antal dage, der er muligt
    • Bemærk! Hvis du behandler varer samme dag, som de bestilles, angives din mindste ekspeditionstid som "0".
  5. Brug rullemenuen ud for "opfyldt:" til at angive dine ordreopfyldelsesdage
Hvis dine ordreopfyldelsesdage ikke er angivet som en mulighed i rullemenuen, skal du gøre følgende:
  1. Klik på Tilpassede dage i rullemenuen.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de relevante ugedage.
  3. Klik på Gem.

Trin 3: Konfigurer forsendelsestid

Dette er det antal hverdage, det tager fragtfirmaet at levere en pakke, når den er blevet afhentet hos dig. Forsendelsestiden skal konfigureres i Merchant Center, enten med et enkelt interval (f.eks. "3-5 dage") eller med flere intervaller baseret på etiketter for forsendelsestid. Få flere oplysninger om etiketter for forsendelsestid

Sådan føjer du forsendelsestid til en forsendelsesservice:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. I sidemenuen skal du klikke på Forsendelse, der fører dig videre til siden "Services".
  3. Klik på den forsendelsesservice, du vil redigere, og rul til "Leveringstid".
  4. For "Ekspeditionstid" skal du angive det mindste antal dage, der kræves til levering af en ordre, efterfulgt af det maksimale antal dage, der er muligt.
Hvis forsendelsesdagene, der bruges til denne forsendelsesservice, ikke er angivet som en mulighed i rullemenuen, skal du gøre følgende:
  1. Klik på Tilpassede dage i rullemenuen.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de relevante ugedage.
  3. Klik på Gem.

Hvis du vil have, at din forsendelsestid skal gælde for bestemte områder af landet, eller hvis du vil skelne mellem bestemte produktgrupper ved hjælp af 'etiket for forsendelsestid' [transit_time_label], skal du gøre følgende:

1. Vælg Flere forsendelsestider.
  2. Brug knappen "Tilføj destination" til at tilføje destinationer (kun USA, Frankrig eller Australien).
    Vælg en post fra den tilgængelige liste over destinationer (destinationer kan konfigureres på fanen Leveringsområder). Der vises en ny række øverst i tabellen, og rækken "Alle steder" ændres til "Alle andre steder". Få flere oplysninger om at konfigurere leveringsområder
    Angiv værdier for min. og maks. forsendelsestid for det nye leveringsområde.
    For at fjerne en række skal du klikke på Fjern ud for destinationen.
  3. Brug knappen "Tilføj etiket for forsendelsestid" til at tilføje en værdi for 'etiket for forsendelsestid' [transit_time_label]
    Vælg eller angiv attributten 'etiket for forsendelsestid' [transit_time_label], som du brugte i dit feed.
    Angiv værdier for min. og maks. forsendelsestid på denne etiket.
    For at fjerne en række skal du klikke på Fjern ud for etiketten.
  4. Brug rullemenuen ud for "Afsendt:" for at angive de forsendelsesdage, der bruges til denne forsendelsesservice.
Hvis forsendelsesdagene, der bruges til denne forsendelsesservice, ikke er angivet som en mulighed i rullemenuen, skal du gøre følgende:
  1. Klik på Tilpassede dage i rullemenuen.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de relevante ugedage.
  3. Klik på Gem.