In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Stabiele bestemmingspagina's indienen

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Een bestemmingspagina is de pagina die wordt geopend wanneer een gebruiker op uw Shopping-advertentie klikt.  U verzendt de URL's van uw bestemmingspagina's met de kenmerken link, mobile_link (optioneel) en ads_redirect (optioneel).

Mensen die op uw advertentie klikken, zouden de inhoud van een bestemmingspagina moeten zien die voldoet aan de vereisten voor Shopping-advertenties, ongeacht de locatie, het apparaat, uw keuzes voor advertentietargeting of andere variabelen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u bestemmingspagina's indient bij Google en wat u moet doen als uw website dynamisch wordt aangepast.

Instructies

Sommige verkopers gebruiken URL-structuren die zorgen voor stabiele bestemmingspagina's en die content niet aanpassen op basis van de locatie, het gedrag of het apparaat van de gebruiker. Stabiele URL's kunnen er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

http://voorbeeld.fr/product.html
http://voorbeeld.com/fr/product.html
http://voorbeeld.ch/de/product.html

Deze stabiele URL's zorgen ervoor dat de consistentie behouden blijft.

Als u dit type URL-structuur niet gebruikt, kunt u URL-parameters gebruiken om het gedrag van de webserver aan te passen, de verkeersbron aan te geven en het land en de taal af te dwingen.

http://example.com/product.html?source=shoppingads&locale=en-US

Voeg daarnaast op uw webserver enkele regels code toe waarmee de volgende instructie wordt gegeven (of een vergelijkbare instructie):

IF: source_URL_parameter = shoppingads,
THEN: stel land en taal in volgens locale_URL_parameter,
ELSE: doe wat de webserver momenteel doet (bijvoorbeeld land afleiden uit IP-adres, taal afleiden uit taalvoorkeur in browser, enzovoort)

Uw nieuwe URL's controleren

Ga naar uw website via de URL die u heeft opgegeven om te controleren of de inhoud van uw bestemmingspagina voldoet aan de vereisten voor Shopping-advertenties.
U kunt uw URL's testen voor internationale gebruikers door tools te gebruiken waarmee u websites op verschillende locaties kunt bekijken, zoals VPN-tunnelservices.

Houd rekening met het volgende:

Elke website is anders opgezet. We kunnen niet garanderen dat deze oplossingen in uw geval werken. Deze voorbeelden zijn bedoeld als referentiemateriaal, zodat u beter kunt bepalen wat in uw geval het beste werkt.