Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Pysyvät laskeutumissivut

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Laskeutumissivu on paikka, johon käyttäjät siirtyvät klikattuaan Shopping-mainostasi.  Voit ilmoittaa laskeutumissivujen URL-osoitteet käyttämällä määritteitä link [linkki], mobile_link [mobiililinkki] (valinnainen) ja ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] (valinnainen).

Mainoksen klikkaamisen jälkeen käyttäjä tulisi ohjata laskeutumissivulle, jonka sisältö täyttää Shopping-mainosten vaatimukset sijainnista, laitteesta, tekemistäsi mainosten kohdistamisvalinnoista ja muista muuttujista riippumatta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten määrität Google‑laskeutumissivut ja miten sinun tulee toimia, jos verkkosivustosi muuttuu dynaamisesti.

Ohjeet

Joidenkin kauppiaiden sivustoilla on URL-osoiterakenteita, jotka tekevät laskeutumissivuista pysyvät niin, etteivät ne mukauta sisältöä käyttäjän sijainnin, käyttäytymisen tai laitteen perusteella. Pysyvä URL-osoite voi näyttää esimerkiksi tältä:

http://example.fr/product.html
http://example.com/fr/product.html
http://example.ch/de/product.html

Tässä tapauksessa pysyvillä URL-osoitteilla varmistetaan yhdenmukaisuus.

Jos sivustollasi ei ole käytössä tällaisia URL-rakenteita, voit käyttää URL-parametreja verkkopalvelimen käyttäytymisen muokkaamiseen, liikenteen lähteen ilmaisemiseen sekä maan ja kielen pakottamiseen.

http://example.com/product.html?source=shoppingads&locale=en-US

Lisää sen jälkeen verkkopalvelimellesi muutama koodirivi, joiden sisältö on seuraavanlainen:

IF: source_URL_parameter [lähde-URL-osoitteen parametri] = shoppingads,
THEN: aseta maa ja kieli locale_URL_parameter [alue-URL-osoitteen parametri] ‑määritteeksi,
ELSE: tee, mitä verkkopalvelin tekee normaalisti (esim. määritä maa IP-osoitteeen perusteella ja kieli selaimen kieliasetuksen perusteella)

Uusien URL-osoitteiden tarkistaminen

Siirry verkkosivustollesi ilmoittamaasi URL-osoitetta käyttämällä ja tarkista, että laskeutumissivun sisältö täyttää Shopping‑mainosten vaatimukset.
Voit testata URL-osoitteesi toiminnan kansainvälisille käyttäjille VPN-tunnelointipalveluilla tai muilla työkaluilla, joiden avulla voit tarkastella verkkosivustoasi eri sijainneista käsin.

Muistettavaa

Jokainen verkkosivusto on määritetty eri tavalla. Emme voi taata, että nämä ratkaisut toimivat sinun kohdallasi. Käytä niitä esimerkkeinä, joiden perusteella voit päättää, mikä toimii parhaiten juuri sinun verkkosivustollasi.

Aiheeseen liittyvä linkki