I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Angiv faste landingssider

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

En landingsside er dér, hvor en bruger bliver sendt hen efter at have klikket på din Shopping-annonce.  Du sender dine webadresser til landingssider med attributterne link [link], mobile_link [mobillink] (valgfrit) og ads_redirect [ads_omdirigering](valgfrit).

Personer, der klikker på din annonce, bør kunne se landingssideindhold, som opfylder kravene til Shopping-annoncer, uanset sted, enhed, dine indstillinger for annoncemålretning eller enhver anden variabel.

Denne artikel forklarer, hvordan du indsender landingssider til Google, og hvad du skal gøre, hvis dit website ændres dynamisk.

Vejledning

Nogle forhandlere har webadressestrukturer med faste landingssider, som ikke tilpasser indholdet baseret på brugerens sted, adfærd eller enhed. Faste webadresser kunne f.eks. se sådan ud:

http://example.fr/product.html
http://example.com/fr/product.html
http://example.ch/de/product.html

Angivelse af disse faste webadresser vil i dette tilfælde sikre ensartethed.

Hvis du ikke bruger denne type webadressestruktur, kan du bruge webadresseparametre til at justere webserveradfærd, angive kilden til trafikken og gennemtvinge valg af land og sprog.

http://example.com/product.html?source=shoppingads&locale=en-US

Derefter kan du tilføje et par kodelinjer på din webserver, der indeholder følgende:

IF: source_URL_parameter = shoppingads
THEN: Angiv land og sprog i henhold til locale_URL_parameter
ELSE: Gør det, som webserveren i øjeblikket gør (f.eks. fastlægge landet ud fra IP-adressen, sprog ud fra browserens sprogindstilling osv.)

Tjek dine nye webadresser

Besøg dit website via den webadresse, du har indsendt, for at tjekke, at dit landingssideindhold opfylder kravene til Shopping-annoncer.
For at teste dine webadresser for internationale brugere kan du bruge værktøjer, som giver dig mulighed for at se et website fra forskellige steder, f.eks. VPN-tunneltjenester.

Husk!

Alle websites er konfigureret forskelligt. Vi kan ikke garantere, at disse løsninger fungerer for dig. De er referencer, som skal hjælpe dig med at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dit website.