I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Forbedring af kvalificeret lager

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Kvalificeret lager er de produkter, der er kvalificeret til at blive vist i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser.

Sådan fungerer det

Google viser annoncer for lokalt butikslager og fortegnelser for varer, der opfylder kravene nedenfor:

Fordele

Når du har flere kvalificerede produkter på lager, kan du vise annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser, hvilket giver dig flere muligheder for at drive trafik til din butik. Et højere antal godkendte produkter kan have en positiv indvirkning på din effektivitet.

Sådan forbedrer du dit kvalificerede lager

Brug disse retningslinjer for at forbedre dit kvalificerede lager:

• Sørg for, at alle butikskoder, du angiver i dit feed for lokal lagerstatus, svarer til offentliggjorte virksomhedsprofiler i din virksomhedsgruppe, der er knyttet til din Merchant Center-konto. Få flere oplysninger om matchede butikker til lager.
  • Sørg for, at hvert unikke 'id' [id] i dit feed for lokal lagerstatus også findes i dit lokale produktfeed. Sørg for, at produktet opfylder kravene til feedattributter og overholder politikkerne. Få flere oplysninger om godkendte lokale produkter.
  • Sørg for, at fordelingen af din lagertilgængelighed svarer til virksomhedens virkelighed. Få flere oplysninger om tilgængelighed for lager.