I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opmærkning af strukturerede data

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Opmærkning af strukturerede data er med til at definere produkternes egenskaber i din sælgerhostede lokale butiksfacade og i butikkens afhentningsdata. Når du tilføjer obligatorisk opmærkning af strukturerede data, er det med til at sikre, at Google kan vurdere nøjagtigheden af de lokale produktdata.

Strukturerede data for sælgerhostet lokal butiksfacade

Føj den obligatoriske opmærkning af strukturerede data fra nedenstående tabel til dine produkters landingssider:

Bemærk! Schema.org-opmærkning kan bruges på websider skrevet på et hvilket som helst sprog. Opmærkningen er på engelsk, ligesom HTML. Der er forskel på store og små bogstaver i Schema.org-værdierne.

Schema.org-værdi Produkt- eller lagerfeedspecifikationsværdi Værditype
Product > sku itemid SKU-streng
Product > offers > price price Dette felt skal kun indeholde prisværdien. Prisen skal være et tal uden separatorer mellem tusinder eller mellemrum (f.eks "8.99").
Product > offers > priceCurrency price (currency) Prisens valuta skal altid angives i ISO 4217-formatet, som består af tre bogstaver (f.eks. "USD", "DKK" eller "EUR"), og valutaen skal overholde kravene til sprog og valuta for det land, du målretter mod.
Product > offers > availability availability Gyldig værdi for ItemAvailability. De mest almindelige schema.org-værdier er InStock og OutOfStock.
Product > offers > itemCondition condition Gyldig OfferItemCondition. De mest almindelige schema.org-værdier er NewCondition og UsedCondition.
Product > offers > availableAtOrFrom > branchCode store code Et unikt alfanumerisk id for hver lokal butik. Du skal bruge de samme butikskoder, som du har angivet i dine virksomhedsprofiler.

Strukturerede data for afhentning i butik

Du kan få vist annoteringer for afhentning i butik på Google.com for tilbud, der fører til din landingsside for afhentning i butik, ved at tilføje følgende værdier:

Bemærk! Schema.org-opmærkning kan bruges på websider skrevet på et hvilket som helst sprog. Opmærkningen er på engelsk, ligesom HTML. Der er forskel på store og små bogstaver i Schema.org-værdierne.

Schema.org-ejendom

Produkt- eller lagerfeedspecifikationsværdi

Værditype
Product > sku itemid [id] SKU-streng
Product > offers > price price [pris]

Dette felt skal kun indeholde prisværdien. Prisen skal være et tal uden separatorer mellem tusinder eller mellemrum (f.eks "8.99").

Product > offers > priceCurrency price (currency) [pris (valuta)]

Prisens valuta skal altid angives i ISO 4217-formatet, som består af tre bogstaver (f.eks. "USD", "DKK" eller "EUR"), og valutaen skal overholde kravene til sprog og valuta for det land, du målretter mod.

Product > offers > availability availability [tilgængelighed]

Gyldig værdi for ItemAvailability. De mest almindelige schema.org-værdier er InStock og OutOfStock.

Product > offers > itemCondition condition [stand]

Gyldig OfferItemCondition. De mest almindelige schema.org-værdier er NewCondition og UsedCondition.

Product > offers > availableAtOrFrom > branchCode store code [butikskode] Et unikt alfanumerisk id for hver lokal butik. Du skal matche [store_code] med den kode, du har angivet i dine virksomhedsprofiler.
Product > offers > availableDeliveryMethod

--

Schema.org-værdien OnSitePickup angiver, at produktet er tilgængeligt til afhentning i butikken.
Product > offers > potentialAction pickup method [afhentningsmetode] Schema.org-værdien BuyAction angiver, at produktet kan købes online til afhentning i butikken. Schema.org-værdien ReserveAction angiver, at produktet kan reserveres online til afhentning i butikken.
Product > offers > deliveryLeadTime pickup sla [serviceniveau for afhentning] Leveringstiden bør kun være 1 eller 0. Dette bruges til at angive det anslåede antal dage, før varen kan afhentes. Det angives således:
0 = Samme dag
1 = Næste dag

Få flere oplysninger om strukturerede data i Merchant Center

Test din opmærkning

Test din Schema.org-implementering med værktøjet til udvidede resultater. Gå til Test for udvidede resultater for at få flere oplysninger om brug af værktøjet, fejlretning af problemer og fortolkning af dine resultater i værktøjet.

Krav til opmærkning af strukturerede data

• Opmærkning af strukturerede data skal være til stede i HTML-koden, der returneres fra webserveren. Opmærkningen af strukturerede data kan ikke genereres med JavaScript, efter at siden er indlæst.
  • Din landingsside må ikke ændres ud fra oplysninger om brugeren, f.eks. hvis du tilpasser priser baseret på en brugers IP-adresse eller browsertype.
  • Strukturerede data skal matche de værdier, der vises for brugeren. Det er i strid med vores retningslinjer for webudviklere at angive forkerte data på dine produkters landingssider.

Eksempler

Eksempel på mikrodata

<div itemscope itemtype="http://schema.org/Product">
  <meta itemprop="sku" content="123456"/>
  <meta itemprop="name" content="Acme White 17-inch Microwave"/>
  <div itemprop="offers" itemscope itemtype="http://schema.org/Offer"> <!-- Onlinetilbud -->
    <span itemprop="price" content="55.00"/>
    <meta itemprop="priceCurrency" content="USD"/>
    <link itemprop="availability" href="http://schema.org/InStock"/>
    <link itemprop="itemCondition" href="http://schema.org/NewCondition"/>
  </div>
  <div itemprop="offers" itemscope itemtype="http://schema.org/Offer"> <!-- Lokalt tilbud -->
    <span itemprop="price" content="55.00"/>
    <meta itemprop="priceCurrency" content="USD"/>
    <link itemprop="availability" href="http://schema.org/InStock"/>
    <link itemprop="itemCondition" href="http://schema.org/NewCondition"/>
    <div itemprop="availableAtOrFrom" itemscope itemtype="http://schema.org/Place">
      <span itemprop="name" content="Acme Store Name"/>
      <span itemprop="branchCode" content="12345"/>
    </div>
    <link itemprop="availableDeliveryMethod" href="http://schema.org/OnSitePickup"/>
    <link itemprop="potentialAction" itemscope itemtype="http://schema.org/BuyAction"/>
    <div itemprop="deliveryLeadTime" itemscope itemtype="http://schema.org/QuantitativeValue">
      <span itemprop="value" content="0"/>
    </div>
  </div>
</div>

Eksempel på JSON-LD

{
  "@context": "http://schema.org/",
  "@type": "Product",
  "sku": "123456",
  "name": "Acme Hvid 17-tommer Mikrobølgeovn",
  "offers": [{
    "@type": "Offer",
    "price": "550.00",
    "priceCurrency": "DKK",
    "availability": "http://schema.org/InStock",
    "itemCondition": "http://schema.org/NewCondition"
  }, {
    "@type": "Offer",
    "price": "550.00",
    "priceCurrency": "DKK",
    "availability": "http://schema.org/InStock",
    "itemCondition": "http://schema.org/NewCondition",
    "availableAtOrFrom": {
      "@type": "Place",
      "name": "Acme-butiksnavn",
      "branchCode": "12345"
    },
    "availableDeliveryMethod": "http://schema.org/OnSitePickup",
    "potentialAction": {
      "@type": "http://schema.org/BuyAction"
    "deliveryLeadTime": {
      "@type": "http://schema.org/QuantitativeValue",
      "value": 0