I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sælgerhostet lokal butiksfacade

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Den sælgerhostede lokale butiksfacade repræsenterer kun oplysninger om en enkelt sælgers lokale butiksfacade. Den giver dig mulighed for at videresende kunder til dit website, når de klikker på dine annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Ved at videresende kunder til dit website i stedet for til din lokale butiksfacade, der hostes af Google, kan du administrere og følge dine kunders oplevelse fra start til slut.

Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan en sælgerhostet lokal butiksfacade fungerer, og hvad der kræves af dit lokale produktfeed og website.

Implementeringsmuligheder

Der er 2 måder at implementere funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade på: Komplet og grundlæggende

Funktionstype Brugeroplevelse Vist Shopping-annotering Shopping-adfærd på "se, hvad der er i butikken"
Komplet Ved at klikke på en annonce for lokalt butikslager eller en gratis lokal fortegnelse videresendes kunderne til produktets landingsside, hvor de kan se varens tilgængelighed i en bestemt butik. Brugerne får vist en afstandsannotering (f.eks. "3,5 km"), der viser afstanden til en butik, hvor de kan købe varen. Ved at klikke på et lokalt produkt i "Se, hvad der er i butikken" videresendes kunderne til en lokal butiksfacade, der hostes af Google.
Grundlæggende Ved at klikke på en annonce for lokalt butikslager eller en gratis lokal fortegnelse videresendes kunderne til produktets landingsside, hvor de kan se varens tilgængelighed i en butik i nærheden. Brugerne får vist annoteringen "I butikken", som fortæller, at varen kan købes i en butik i nærheden. Ved at klikke på et lokalt produkt i "Se, hvad der er i butikken" videresendes kunderne til en lokal butiksfacade, der hostes af Google.
Bemærk! Du kan vælge en landingssideoplevelse for dine annoncer for lokalt butikslager i Merchant Center. Hvis du vil vise gratis lokale fortegnelser, skal du bruge formularen Kontakt os til at anmode om en gennemgang for at se, om du er kvalificeret.