I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Om onboarding och integrering

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Google Kundrecensioner är en kostnadsfri funktion som Google använder till att samla in recensioner om din butik och produktrecensioner från kunder. Registrera dig och lägg till skriptet på webbplatsen på mindre än ett par timmar och lägg upp ett märke med Googles varumärke och ditt butiksbetyg på webbplatsen.

Onboarding steps [icon] Komma igång

1. Konfigurera ditt konto

2. Underteckna programavtalet

3. Förbered teamet för teknisk integrering

Integreringsanvisningar

1. Integrera undersökningsmodulen

2. Valfritt: Modifiera undersökningsmodulen för att samla produktrecensioner

3. Valfritt: Integrera märkeskoden