In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Toelating en integratie

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Google Klantenreviews is een gratis functie waarmee Google namens u winkel- en productreviews van uw klanten kan verzamelen. Het duurt maximaal een paar uur om u hiervoor aan te melden en het script aan uw site toe te voegen. Daarna kunt u een badge met het Google-merk en uw winkelbeoordeling op uw website plaatsen.

Onboarding steps [icon] Introductiestappen

1. Uw account configureren

2. De programmaovereenkomst ondertekenen

3. Uw team voorbereiden op de technische integratie

Integratiestappen

1. De aanmeldoptie voor enquêtes integreren

2. Optioneel: De aanmeldoptie voor enquêtes aanpassen om productreviews te verzamelen

3. Optioneel: De badgecode integreren