Toelating en integratie

Google Klantenreviews is een gratis functie die Google in staat stelt om namens u verkopersreviews en productreviews van uw klanten te verzamelen.Het duurt maximaal een paar uur om u hiervoor aan te melden en het script aan uw site toe te voegen. Daarna kunt u een badge met het Google-merk en uw verkopersbeoordeling op uw website plaatsen.

Onboarding steps [icon] Toelatingsstappen

1. Uw account configureren

2. De programmaovereenkomst ondertekenen

3. Uw team voorbereiden op de technische integratie

Integratiestappen

1. De aanmeldoptie voor enquêtes integreren

2. Optioneel: De aanmeldoptie voor enquêtes aanpassen om productreviews te verzamelen

3. Optioneel: De badgecode integreren