I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om onboarding og integration

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Google Kundeanmeldelser er en gratis funktion, der giver Google mulighed for at indsamle butiksanmeldelser og produktanmeldelser fra dine kunder på dine vegne. Tilmelding og tilføjelse af scriptet på dit website kan tage mindre end et par timer og giver dig mulighed for at placere et badge med Googles brand og din butiksbedømmelse på dit website.

Onboarding steps [icon] Onboardingvejledning

1. Konfigurer din konto

2. Underskriv programaftalen

3. Forbered dit team på den tekniske integration

Integrationsvejledning

1. Integrer undersøgelsestilvalget

2. Valgfrit: Rediger undersøgelsestilvalget for at indsamle produktanmeldelser

3. Valgfrit: Integrer badgekoden