Grunderna för Google Kundrecensioner

Google Kundrecensioner är en gratistjänst med vilken du kan samla in värdefull feedback från kunder som har gjort ett köp på din webbplats. Dina kunder kan välja att delta i en undersökning om deras upplevelse med ett enkelt klick i kassan. Betyg från kundundersökningar ligger till grund för behörighet för säljaromdömen och produktomdömen.

I den här artikeln beskrivs grunderna för hur Google Kundrecensioner fungerar och hur det ansluter med både produkt- och säljaromdömen.

Fördelar

• Säljaromdömen: Data från Google Kundrecensioner kan användas för säljaromdömen och gör att du kan få säljaromdömen för sökannonser och Shopping-annonser.
  • Produktomdömen: Data från Google Kundrecensioner kan användas för produktomdömen, vilket hjälper dig att få produktrecensioner och betyg på Shopping-annonser.
  • Engagemang: Produktomdömen och säljaromdömen kan leda till att fler kvalificerade köpare besöker din webbplats.
  • Ett märke på webbplatsen: Märket för Google Kundrecensioner informerar användarna om vad andra kunder har sagt om sina erfarenheter på din webbplats.

Säljaromdömen

Vi använder undersökningssvaren för Google Kundrecensioner till att fastställa ett säljaromdöme för din webbplats. Din sammanlagda poäng är ett betyg med 1–5 stjärnor som visas i sökannonser och Shopping-annonser. Det här betyget visas också på märket för Google Kundrecensioner. Läs mer om säljaromdömen.

Märket för Google Kundrecensioner

Märket för Google Kundrecensioner är ett visuellt hjälpmedel för kunderna som gör att de enkelt kan identifiera din webbplats med Googles varumärke. Märket visar också upp ditt säljaromdöme och kan placeras på vilka sidor på webbplatsen du vill.

Obs! Det faktiska betyget som visas på märket beror på det säljaromdöme du får.

Produktomdömen

Via Google Kundrecensioner kan du också samla in produktrecensioner och få omdömen om de produkter du säljer. Produktomdömen visas i dina Shopping-annonser som ett betyg med 1–5 stjärnor och det totala antalet recensioner. Läs mer om Produktomdömen.

Undersökningsmodulen för Google Kundrecensioner

Google Kundrecensioner kräver att undersökningsmodulen visas för alla kunder när de lämnat kassan. De användare som väljer att delta får ofta ett e-postmeddelande från Google Kundrecensioner där de får en inbjudan till att ge ett betyg på sina erfarenheter.

Bild på fönstret för att delta i Google Kundrecensioner

Undersökningen för Google Kundrecensioner

Undersökningen för Google Kundrecensioner är ett valfritt, kort frågeformulär som ger kunderna möjlighet att ge ett omdöme om sina inköpserfarenheter på din webbplats.