Om bekræftelse af lager

Bemærk! Bekræftelse af lager er ikke påkrævet, hvis du implementerer sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet) eller sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende) med prisgarantifunktioner. Der går 72 timer, før dit feed er behandlet. Derefter skal du vælge "Anmod om bekræftelse". Så sender Google en notifikation til din Merchant Center-konto om, at du er klar til at vise annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser.

Googles program til bekræftelse af lager tjekker produktoplysninger i dine lokale butikker for at sikre, at de matcher de oplysninger, du angiver i dine datafeeds. Få flere oplysninger om at anmode om bekræftelse af lager

Google har et program til bekræftelse af lager for at sikre nøjagtigheden af oplysningerne i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Via dette program tjekker Google-teamet produktoplysningerne i dine faktiske butikker for at sikre, at de matcher de oplysninger, du indsender via dine datafeeds.

Proces for bekræftelse af lager

Vi sender dig en mail for at bekræfte, at din konto er klar til lagerbekræftelsesfasen. Derefter sender du os kontaktoplysninger om din butiksrepræsentant og oplysninger om, hvornår vedkommende har mulighed for at fuldføre gennemgangen. På en aftalt dato sender vi din butiksrepræsentant en undersøgelsesformular via mail med et tilfældigt udvalg af produkter, som er trukket ud af butikkens datafeeds. Repræsentantens opgave er at tjekke, om produktoplysningerne svarer til det, som rent faktisk er i butikken. Vi beder også repræsentanten om at tage et foto af nogle produkter. Billederne skal tydeligt vise produktetiketten, prisangivelsen på hylden eller prismærket.

Vi forventer, at hele processen tager ca. fire timer pr. butik.

Løbende bekræftelse af lager

Når dine annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser er live, gennemfører Google løbende bekræftelser af lager ved hjælp af telefonopkald og butiksbesøg. Disse tjek er med til at sikre, at oplysningerne om produkter, priser og tilgængelighed fortsat er nøjagtige.

Bekræftelse pr. telefon

Ved bekræftelse pr. telefon ringer en Google-operatør anonymt til et mindre antal butikker og spørger om pris og tilgængelighed for 2-3 varer. Vi forsøger at gøre disse opkald så korte som muligt. Google ringer ikke på travle handelsdage i ferier og på helligdage eller på tidspunkter med spidsbelastning i løbet af dagen eller ugen.

Bekræftelse på stedet

Løbende bekræftelser på stedet følger samme procedure som den indledende bekræftelse af lager.
Google beder muligvis sælgeren om selv at foretage bekræftelserne fremover. Eventuel vejledning i den forbindelse deles, hvis det sker.