I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Upload et feed med produktanmeldelser til Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du skal bruge et feed med produktanmeldelser, hvis du vil vise samlede anmeldelser af dine produkter til kunder, der handler på Google. Det er kun kvalificerede konti, der kan uploade feeds med produktanmeldelser til Merchant Center.

Før du begynder

Tilmeld dig programmet Produktbedømmelser via interesseformularen. Sørg for, at du har mindst 50 produktanmeldelser, inden du tilmelder dig.

Feedforudsætninger

• Brug en valideret XML-fil til produktanmeldelser. Få flere oplysninger om XML-validering og oprettelse af dit XML-feed.
  • Filstørrelsen for hvert feed skal være under 4 GB. Hvis din fil er større end 4 GB, skal du dele den op i flere mindre filer, inden du uploader den.
  • Du skal opdatere dit feed regelmæssigt. Send dit fulde feed med anmeldelser mindst én gang om måneden eller oftere, hvis det er muligt.
  • Erfarne brugere kan komprimere flere XML-filer til en ZIP-fil, hvis der er behov for det. Hver enkelt fil i ZIP-filen skal være en komplet, gyldig XML-fil. For at sikre pålidelig behandling bør maksimalt 5.000 filer komprimeres til én ZIP-fil, og den samlede filstørrelse skal være under 4 GB.

Vejledning

Upload et nyt feed med produktanmeldelser

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Marketing i navigationsmenuen.
  3. Klik på Produktanmeldelser.
  4. Klik på Feeds med produktanmeldelser for at åbne siden "Feeds".
  5. Klik på plusknappen på siden "Feeds".
  6. Navngiv dit feed.
  7. Vælg en uploadmetode.
    • Vi anbefaler planlagt hentning som inputmetode. Med planlagt hentning hoster du dit XML-feed på en webadresse og angiver, hvornår Google skal hente det. Filplaceringen skal begynde med "http://", "https://" eller "sftp://". Du kan også uploade via SFTP. API understøttes i øjeblikket ikke for feeds med produktanmeldelser.
  8. Konfigurer dine feedindstillinger for den metode, du har valgt. Hvis du bruger planlagt hentning:
    1. Angiv filnavnet.
    2. Vælg frekvens for hentning i rullemenuen.
    3. Vælg tidspunkt for hentning i rullemenuen.
    4. Vælg tidszonen i rullemenuen.
    5. Angiv filens webadresse.
      • Hvis din webadresse er beskyttet med en adgangskode, skal du angive dine loginoplysninger.
  9. Klik på Fortsæt.

Gennemgå resultaterne af feedbehandling

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Marketing i navigationsmenuen.
  3. Klik på Produktanmeldelser.
  4. Klik på Feeds med produktanmeldelser for at åbne siden "Feeds".
  5. Klik på feedet med produktanmeldelser, som du vil gennemgå.
  6. Gennemgå resultaterne:
    • Egenskaber: Dette omfatter vigtige feedegenskaber, som varierer afhængigt af inputmetoden for feedet. Her kan du finde attributter som f.eks. inputmetode, tidszone, filstørrelse, registreret afgrænsning (hvis det er relevant) og meget mere.
    • Attributter: Afhængigt af hvilket Merchant Center-program dit feed er tilmeldt, kræver vi, at attributterne overholder specifikationen for produktdata. I denne sektion kan du gennemgå alle de attributter, vi har fundet i dit feed, bl.a. de attributter, der genkendes og knyttes til feedspecifikationen, samt ikke-genkendte attributter, der ikke matcher nogen af dem, der er angivet i dataspecifikationen.
    • Behandler data: I denne sektion kan du se antallet af varer, der findes i dit feed, og gennemgå dem, hvor der er registreret vareproblemer. Gennemgå listen over vareproblemer for at se, hvor mange varer i dit feed der er berørt, inklusive eksempler og links til dokumentation, der kan hjælpe med at løse problemet.
Bemærk! Uanset om du vælger planlagt hentning eller direkte upload, skal du uploade et feed mindst én gang om måneden, så du fortsat er kvalificeret til at deltage. Sørg for, at det filnavn, du angiver, har det rigtige filtypenavn (.zip for en ZIP-fil og .xml for en enkelt XML-fil). Få flere oplysninger om upload af datafeeds

Når du har registreret et nyt feed, bliver det vist på din liste over registrerede feeds på skærmbilledet "Feeds". Et feed kan være i følgende tilstande:

• Behandler: Angiver, at feedvalideringen er i gang.
  • Behandlet: Angiver, at Google har modtaget og valideret feedet.
  • Mislykket: Angiver, at feedvalideringen mislykkedes, og at feedindholdet ikke bliver behandlet yderligere. Du skal rette feedet og uploade filen igen.
Bemærk! Du kan slette en eksisterende anmeldelse ved blot at ekskludere den fra dit uploadede feed. Tidligere indsendte anmeldelser, der ikke er inkluderet i nye uploads, bliver fjernet.