I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om udstillede bestillingsvarer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Med funktionen til udstillede bestillingsvarer (ODO, on display to order) har du mulighed for at vise produkter, som er udstillet i din butik, men som ikke kan købes med det samme (f.eks. store møbler).

• Kunder, der søger efter lignende produkter på Google, vil få vist disse annoncer med annoteringen "I butikken" i deres søgeresultater.
  • Kunder, der besøger din Google-hostede lokale butiksfacade (GHSLF, Google-hosted local storefront), får vist disse produkter med mærkatet "Kan bestilles".

De kan se varen ved at klikke på din annonce for lokalt butikslager eller din gratis lokale produktfortegnelse. For at købe varen kan de besøge din butiks webside, se varen, bestille den og få den sendt til sig selv eller til afhentning i din butik.

Som standard vil dine annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser med varer, der er udstillet til bestilling, føre personer, der handler online, til din lokale butiksfacade, der hostes af Google. Hvis du vil videresende personer til dit website i stedet for din lokale butiksfacade, der hostes af Google, kan du implementere den sælgerhostede lokale butiksfacade.

Eksempel på annonce i computerformat for varer, der er udstillet til bestilling

Eksempel på mobilannonce for varer, der er udstillet til bestilling

Før du bruger funktionen udstillet til bestilling, skal du sørge for, at du opfylder nedenstående krav. Kontakt vores supportteam for at verificere din kvalifikation og overholdelse af kravene via formularen Kontakt os.

Kvalificering

For at kvalificere sig som udstillede bestillingsvarer skal dine varer opfylde følgende krav:

• Skal angive omtrentlige leveringstider for de udstillede bestillingsvarer: Landingssiden skal have en omtrentlig leveringstid, når der er afgivet en ordre på en vare i butikken.
  • Skal indeholde oplysninger om forsendelsesomkostninger og -politikker: Den webadresse, du angiver for din lokale butiksfacade, skal angive alle forsendelsesoplysninger for den udstillede bestillingsvare, f.eks. pris og politik.

Krav til landingsside for sælgerhostet lokal butiksfacade

Hvis du beslutter dig for at videresende kunder til dit website via en sælgerhostet lokal butiksfacade, skal du opfylde de eksisterende krav til sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende eller komplet) i tillæg til nedenstående krav til landingssider:

• Sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende): Den lokale tilgængelighed, der vises efter interaktion med butiksvælgeren, skal vise varen som "udstillet til bestilling" i den pågældende butik uden yderligere kundeinteraktion. Hvis en anden variant af varen er udstillet til bestilling, skal der angives "Variant af udstillet bestillingsvare".
  • Sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet): Tilgængeligheden "udstillet bestillingsvare" skal vises på landingssiden. Hvis en anden variant af varen er udstillet til bestilling, skal der angives "Variant af udstillet bestillingsvare".

Implementering

For at implementere funktionen udstillet til bestilling skal du opdatere dit feed for lokal lagerstatus og indsende webadressen for en webside, der indeholder oplysninger om dine politikker for udstillet til bestilling på din Merchant Center-konto.

Opdater dit feed for lokal lagerstatus

Føj attributten tilgængelighed [availability] til dit feed for lokal lagerstatus, og brug "on_display_to_order" som værdien.  Hvis du også angiver attributten mængde [quantity], skal du bruge "1" for udstillede bestillingsvarer.

Du kan tilføje andre attributter som f.eks. tilgængelige varianter for farve, størrelse og stof for de viste varer i dit primære feed. Hvis du viser varianter af en vare, skal du sikre dig, at kunden kan se alle de angivne varianter i din butik (f.eks. størrelse, farve og stof).

Indsend webadressen for din webside for udstillet bestillingsvare

Følg nedenstående vejledning for at indsende webadressen for den webside, der indeholder dine oplysninger til kunder om politikker og procedurer for varer, der er udstillet til bestilling:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Konfiguration af annoncer for lokalt butikslager eller Konfiguration af gratis lokale fortegnelser under "Værktøjer".
  3. Vælg det land, hvor du vil aktivere funktionen udstillet til bestilling.
  4. Ved "Udstillet til bestilling (valgfrit)" skal du tilføje webadressen for den webside, der viser dine forsendelsesomkostninger og din forsendelsespolitik.
  5. Klik på Anmod om verificering.

Gennemgå din status for forsendelses- og politikwebadressen for udstillet til bestilling

Din status for udstillet til bestilling angiver, om din webside og virksomhed er kvalificeret til at bruge funktionen udstillet til bestilling. Følg nedenstående vejledning for at se din status:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Konfiguration af annoncer for lokalt butikslager eller Konfiguration af gratis lokale fortegnelser under "Værktøjer".
  3. Vælg fanen for dit land.
  4. Se status ved siden af feltet for udstillet til bestilling. Hvis funktionen udstillet til bestilling er godkendt, vises den som "Aktiv".

Din forsendelses- og politikwebadresse for udstillet til bestilling kan være:

Hvis du har udstillede bestillingsvarer i dit feed for lokal lagerstatus, kan du ikke anmode om verificering af lager, før din webadresse for udstillede bestillingsvarer er Verificeret.