Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Opret et feed for lokal lagerstatus

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Dette er trin 5b i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter et feed for lokal lagerstatus for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Se alle oplysninger om selve feedet i specifikationen for feedet for lokal lagerstatus.

Hvis du er interesseret i at indsende produktdata via API, kan du få flere oplysninger om Google Content API.

Feed for lokal lagerstatus er en liste over de produkter, du sælger i hver butik. Visse attributter vil være påkrævet for alle varer, andre vil være påkrævet for bestemte typer varer, og nogle vil være anbefalede.

Bemærk! Hvis du ikke angiver en påkrævet attribut, kan det forhindre, at det pågældende produkt vises i resultater.
Hvis du har varer, der vises som en prøve i butikken, men hvor kunderne skal bestille for at købe (f.eks. større møbler), skal du følge vejledningen for at verificere webadressen til dine politikker for Udstillet til bestilling.

Opret dit feed for lokal lagerstatus

Trin 1: Opret en separeret tekstfil, eller brug API

Start med at oprette en separeret tekstfil (anbefales), eller brug API.

Bemærk! XML-filer understøttes nu officielt for feed for lokal lagerstatus.

Trin 2: Fortæl os, hvilke produkter der sælges i hvilke butikker

Inkluder attributterne id [id], butikskode [store_code], tilgængelighed [availability] og pris [price] for hvert produkt, du sælger i mindst én butik.

Se et eksempel på et feed for lokal lagerstatus.

Attributten 'pris' [price] er obligatorisk i enten det primære feed for national standardprissætning eller i dette feed for eventuelle butiksspecifikke tilsidesættelser.

Trin 3: Upload dit feed for lokal lagerstatus

Du kan oprette et feed for lokal lagerstatus ved at gå til sektionen Feeds under "Produkter" i Merchant Center. Øverst i tabellen for supplerende feeds skal du klikke på Tilføj feed for lokal lagerstatus. Følg vejledningen, og angiv følgende oplysninger om dine data:
  • Type: lager for lokale produkter.
  • Sprog: sproget for indholdet i dit feed. Alle lande, der målrettes mod, har accepterede sprog. Dette sprog skal matche dit primære feedsprog.
Vigtigt! Hvis det land, der målrettes mod, har flere accepterede sprog, skal du indsende både et primært feed og et feed for lokal lagerstatus for hvert enkelt sprog.
  • Feedetiket: Vælg feedetiketten for det primære feed, som dette lagerfeed gælder for. Hvis du har mere end ét primært feed med samme feedetiket, anvendes dette lagerfeed for alle feeds.
  • Feednavn: Angiv et beskrivende navn, der hjælper dig med at identificere feedet. Lagerfeednavnet behøver ikke at være det samme som navnet på den fil, du indsender.
  • Uploadmetode: Vælg, om du vil uploade dit feed manuelt eller tilføje en planlagt hentning. Vi anbefaler, at du uploader dit lagerfeed mindst én gang om dagen.
Tip! Crawl af automatisk feed er nu tilgængeligt for annoncer for lokalt butikslager. Dette giver dig mulighed for automatisk at generere et feed for lokalt lager ved hjælp af oplysninger om produkttilgængelighed på dit website. Få flere oplysninger om crawl af automatisk feed for annoncer for lokalt butikslager.

Mere hyppige lageropdateringer

Lagerpris og tilgængelighed kan ændres hyppigt og fra butik til butik. Du kan øge feedfrekvensen for at udføre mere jævnlige opdateringer af dine lagerdata. Kontakt vores supportteam via kontaktformularen, hvis du oplever problemer med din feedfrekvens. Da det kan tage op til 24 timer at synkronisere dine virksomheders lokationer til din Merchant Center-konto, anbefaler vi, at du uploader dit lagerfeed 24 timer efter, at du har tilknyttet dine konti, eller når du har opdateret eller ændret en butikskode på dine virksomhedsprofiler.

Få flere oplysninger om Google Content API, hvis du vil indsende produktdata via API.

Relaterede links