Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Opret et feed for lokal lagerstatus

Dette er trin 5b i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter et feed for lokal lagerstatus for annoncer for lokalt butikslager og gratis produktfortegnelser. Se alle oplysninger om selve feedet i specifikationen for feedet for lokal lagerstatus.

Hvis du er interesseret i at indsende produktdata via API, kan du få flere oplysninger om Google Content API.

Feed for lokal lagerstatus er en liste over de produkter, du sælger i hver butik. Visse attributter vil være påkrævet for alle varer, andre vil være påkrævet for bestemte typer varer, og nogle vil være anbefalede.

Bemærk! Hvis du ikke angiver en påkrævet attribut, kan det forhindre, at det pågældende produkt vises i resultater.
Hvis du har varer, der vises som en prøve i butikken, men hvor kunderne skal bestille for at købe (f.eks. større møbler), skal du følge vejledningen for at bekræfte webadressen til dine politikker for udstillet til bestilling.

Opret dit feed for lokal lagerstatus

Trin 1: Opret en separeret tekstfil, eller brug API

Start med at oprette en separeret tekstfil (anbefales), eller brug API.

Bemærk! XML-filer understøttes nu officielt for feed for lokal lagerstatus.

Trin 2: Fortæl os, hvilke produkter der sælges i hvilke butikker

Medtag attributterne 'id' [id], 'butikskode' [store_code], 'mængde' [quantity] og 'pris' [price] for hvert produkt, du sælger i mindst én butik.

Se et eksempel på et feed for lokal lagerstatus.

Eksempel på feed for lokal lagerstatus

Bemærk! Antallet, der angives som mængde, kan være en pladsholder, der repræsenterer tilgængelighed (f.eks. 10 = på lager, 2 = begrænset antal og 0 = ikke på lager).
Attributten price [pris] er obligatorisk i enten det primære feed for national standardprissætning eller i dette feed for eventuelle butiksspecifikke tilsidesættelser.

Trin 3: Upload dit feed for lokal lagerstatus

Du kan oprette et feed for lokal lagerstatus ved at gå til sektionen Feeds under "Produkter" i Merchant Center. Øverst i tabellen for supplerende feeds skal du klikke på Tilføj feed for lokal lagerstatus. Følg vejledningen, og angiv følgende oplysninger om dine data:
  • Tilstand: Vælg "Standard", hvis du er klar til at indsende dine lagerdata. Vælg "Test", hvis du vil tjekke og rette eventuelle behandlingsfejl og -advarsler, inden du indsender den samme fil som et standardfeed.
  • Salgsland: Det land, hvor dine butikker er placeret, og som du vil indsende lagerdata for.
  • Sprog: Sproget for indholdet i dit feed. Indholdet skal være på ét af de sprog, der accepteres for salgslandet.
    Vigtigt! Hvis dit salgsland har flere accepterede sprog, skal du sørge for at indsende både et primært feed og et feed for lokal lagerstatus for hvert enkelt sprog.
  • Valuta: Den valuta, der skal anvendes på dit feed. Hvert salgsland har accepterede valutaer.
  • Feednavn: Angiv et beskrivende navn, der hjælper dig med at identificere feedet. Lagerfeednavnet behøver ikke at være det samme som navnet på den fil, du indsender.

Vælg, hvordan du vil opsætte dit feed og knytte dine data til Merchant Center.

Mere hyppige lageropdateringer

Lagerpris og mængde kan ændres hyppigt og fra butik til butik. Øg feedfrekvensen for at udføre mere jævnlige opdateringer af dine lagerdata. Hvis du oplever problemer med feedfrekvensen skal du kontakte vores supportteam via kontaktformularen.

Få flere oplysninger om Google Content API, hvis du vil indsende produktdata via API.