Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Upload et primært feed

Dette er trin 5a i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne artikel beskriver, hvordan du uploader et primært feed for at aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser.

Hvis du er interesseret i at indsende produktdata via API, kan du få flere oplysninger om Google Content API.

Det primære feed er en liste over alle de produkter, du sælger, med attributter, der beskriver dem. Visse attributter er påkrævet for alle varer i dit feed. Nogle attributter er påkrævet for bestemte typer af produkter, og nogle anbefales kun.

Hvis du indsender separate primære feeds til onlinetilbud (Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser) og lokale tilbud (annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser), skal du sørge for, at du ikke indsender de samme produkter i begge feeds.

Hvis du ikke angiver en påkrævet attribut, kan det forhindre, at den pågældende vare vises i resultater, og det kan påvirke annoncens eller fortegnelsens effektivitet, hvis du ikke angiver anbefalede attributter.

Google anbefaler, at du indsender alle dine produkter i et enkelt feed til både online og lokale tilbud. Når du opretter et nyt feed, kan alle relevante feeddestinationer (f.eks. Shopping-annoncer eller gratis produktfortegnelser) vælges under oprettelse af feed. Hvis du vil tilvælge annoncer for lokalt butikslager og/eller gratis produktfortegnelser som ekstra destinationer for et eksisterende feed, kan du gøre det via indstillingerne for det primære feed. Hvis du har brug for at ekskludere produkter fra en destination, kan du bruge attributten excluded_destination [udelukket_destination]. Få flere oplysninger om excluded_destination [udelukket_destination]

Hvis du har et ældre produktfeed oprettet før den 3. oktober 2019, gælder det ikke for dig, og du kan fortsætte med at indsende onlinetilbud, der er kvalificerede til Shopping-annoncer eller gratis produktfortegnelser, og lokale tilbud, der er kvalificerede til annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser i separate feeds.

Opret dit primære feed

Trin 1: Opret en separeret tekstfil eller en XML-fil, eller brug API

Start med at oprette enten en separeret tekstfil (anbefales) eller en XML-fil. Du kan også vælge at bruge API.

Trin 2: Fortæl os om de produkter, du sælger i butikker

Dit primære feed er Googles kilde til oplysninger om dine produkter. De oplysninger, du indsender i dette feed, er det, der vises til kunder, som søger efter dine produkter. Få flere oplysninger om specifikation for produktdata

Eksempel på primært feed for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser.

Attribut

Eksempler

Tips!

id [id]

1001

Obligatorisk for alle produkter.

titel [title]

Farvestrålende høretelefoner

Obligatorisk for alle produkter.

Angiv de vigtigste oplysninger først. Brugerne vil som regel kun se de første 70 tegn eller færre i din titel, afhængigt af skærmstørrelsen.

beskrivelse [description]

Et let og elegant design samt god lydkvalitet gør disse fantastiske høretelefoner til det perfekte tilbehør. Foldbar for at spare plads og med det hvide Google-logo på den ene side.

Obligatorisk for alle produkter.

Vær specifik og præcis. Jo mere specifik du er i din beskrivelse, jo lettere er det for brugerne at identificere det produkt, de søger efter.

billedlink [image_link]

http://tmp29120.purecake.com/images/

Obligatorisk for alle produkter.

Indsend kun én værdi. Der accepteres kun én værdi for attributten image_link [billedlink], og eventuelle efterfølgende poster ignoreres. Hvis du vil indsende flere billeder, kan du gøre det ved hjælp af attributten 'link til ekstra billede' [additional_image_link].

gtin [gtin]

00050644632143

Attributten gtin [GTIN] er obligatorisk, hvis produktet er masseproduceret og har et GTIN. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er

Brug det korrekte GTIN for hvert produkt, herunder varianter. Hvert produkt og hver variant af et produkt (forskellige farver eller størrelser) har sit eget GTIN, så sørg for at indsende den korrekte værdi.

brand [brand]

Google

Hvis produktet har et klart tilknyttet brand eller en klart tilknyttet producent, skal du indsende attributten brand [brand].

Hvis produktet ikke har et klart tilknyttet brand (f.eks. film, bøger, musik eller plakater) eller er specialtilpasset (f.eks. kunst, specialfremstillede T-shirts, nyheder eller håndlavede produkter), er denne attribut valgfri.

Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er

excluded_destination [udelukket_destination] Annoncer for lokalt butikslager

Hvis du vil ekskludere produktet fra at vise annoncer for lokalt butikslager, skal du indsende en værdi for "Annoncer for lokalt butikslager".

Hvis du vil ekskludere produktet fra at blive vist i Shopping-annoncer, skal du indsende værdien "Shopping-annoncer".

Hvis du vil ekskludere produktet fra at blive vist som gratis produktfortegnelser, skal du indsende værdien "Gratis fortegnelser".

Hvis du vil ekskludere produktet fra at blive vist som gratis lokale produktfortegnelser, skal du indsende værdien "Gratis lokale fortegnelser".

Få flere oplysninger om excluded_destination [udelukket_destination]