Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

annonseviderekobling [ads_redirect]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for annonseviderekobling [ads_redirect] til å oppgi flere parametere for landingssiden for produktet du vil bruke i Shopping-annonsene dine. Husk at når du sender inn en sporingsadresse for attributtet for annonseviderekobling, sendes kundene til denne nettadressen, ikke til nettadressen du sender inn for attributtene for link [link] eller mobillink [mobile_link].

VIKTIG

Ved parallellsporing må domenene være de samme i attributtene for link [link], mobillink [mobile_link] (hvis dette er i bruk) og annonseviderekobling [ads_redirect]. Hvis disse attributtene har ulike domener, kan sporingen mislykkes. Finn ut mer om parallellsporing

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Ikke tilgjengelig for produkter som er oppført kostnadsfritt på Google

Du kan spore kampanjestatistikk ved å bruke tilleggsparametere på landingssidene for produktene.

Hvis du annonserer for produktene dine gjennom en bannerkampanje, kan du bruke attributtet for link for bannerannonser [display_ads_link] i stedet.

Gjennom Google Ads kan du bruke en sporingsmal til å legge til sporingsparametere (på nettadressen du sender inn) på nivåene for kampanjer, annonsegrupper og produktgrupper.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type Nettadresse (inkludert http eller https), bare ASCII-tegn og i samsvar med RFC 3986
Begrensninger 1–2000 tegn
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekst (TSV) https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML (feeder) <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>
Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.
Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Viderekoble til en landingsside som oppfyller kravene.
  • Viderekoble til samme landingssideinnhold som du sendte inn for attributtet for link eller mobillink. Etter at kundene har vært på sporingssiden din, skal de viderekobles til samme landingssideinnhold som du sendte inn for attributtet for link [link] eller mobillink [mobile_link].

• Bruk godkjente verdisporingsparametere hvis sporingsadressen din inneholder parametere. Finn ut mer om verdisporingsparametere.
  • Bruk en verdi som fører til en gyldig nettadresse etter at eventuelle parametere eller sporingsmaler er erstattet med de endelige verdiene. Følgende verdi kommer for eksempel ikke til å vises som en gyldig nettadresse for datamaskiner: {ifmobile:ht}tp://example.com

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Unngå å bruke viderekoblinger. Med viderekoblinger tar det lengre tid å laste inn landingssiden din etter at en bruker har klikket på annonsen din. Lang innlastingstid fører til en negativ brukeropplevelse. Hvis du vil spore annonseklikk, bruker du Google Ads-sporingsmalen.
  • Etter parameterutvidelsen må domenet du oppgir i attributtet for annonseviderekobling, være nøyaktig det samme som det du oppgir i attributtet for link (og attributtet for mobillink, hvis det er i bruk). Dermed kan du bruke parallellsporing til å sende folk direkte fra annonsen din til nettstedet ditt, slik at landingssiden kan lastes inn raskere.
  • Hvis du vil bruke et system fra en tredjepart til å måle antall klikk, kan du angi nettadressen til sporingstjeneren i sporingsmalen i Google Ads.

Ta med den mobilspesifikke landingssiden din med sporing i dette attributtet. Bruk {ifmobile}-verdisporingsparameteren (i verdien du sender inn for attributtet for annonseviderekobling) for å viderekoble bare mobilkunder.

Eksempel: https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}

https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Eksempler

Med bruk av Google Ads-sporingsmaler

Hvis du har tenkt å bruke Google Ads-sporingsmaler, må du sende inn attributtet for annonseviderekobling [ads_redirect] med de riktige verdiene.
Link [link] https://www.example.com/product?id=123
Annonseviderekobling [ads_redirect] https://www.example.com/product?id=123&param=abc
Google Ads-sporingsmal https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis du bruker både attributtet for sporingsmal og attributtet for annonseviderekobling, brukes attributtverdien som {lpurl} i Google Ads-sporingsmalen.
Uten parallellsporing:
  • Kundene sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google
Med parallellsporing:
  • Kundene sendes til: https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • Sporingsforespørselen sendes til https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google
Merk:
  • Når parallellsporing brukes, erstattes {lpurl}-parameteren i sporingskallet med en erstatningsnettadresse à la https://google.com/asnc/dGVzdA. Når {lpurl} erstattes med en erstatningsnettadresse fra Google, unngår du at nettsiden din pinges dobbelt (én gang fra brukerklikket og på nytt fra viderekoblingen for parallellsporingen). Finn ut mer.
Når feltet finalUrlSuffix i Google Ads tas i bruk, inkluderes alle parameterne som sendes til landingssiden, i erstatningsadressen, slik at sporingstjeneren kan behandle den etter behov. Finn ut mer
Link [link] https://www.example.com/product?id=123
Annonseviderekobling [ads_redirect]
Google Ads-sporingsmal https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis det ikke er angitt noen verdi for attributtet for annonseviderekobling, brukes attributtene for link og mobillink som {lpulr} i Google Ads-sporingsmalen. Uten parallellsporing:
  • Kundene sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google
Med parallellsporing:
  • Kundene sendes til: https://www.example.com/product?id=123
  • Sporingsforespørselen sendes til https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google
Merk:
  • Når parallellsporing brukes, erstattes {lpurl}-parameteren i sporingskallet med en erstatningsadresse à la https://google.com/asnc/dGVzdA. Når {lpurl} erstattes med en erstatningsadresse fra Google, unngår du at nettsiden din pinges dobbelt (én gang fra kundens klikk og på nytt fra viderekoblingen for parallellsporingen). Finn ut mer.
Når feltet finalUrlSuffix i Google Ads tas i bruk, inkluderes alle parameterne som sendes til landingssiden, i erstatningsadressen, slik at sporingstjeneren kan behandle den etter behov. Finn ut mer

Uten bruk av Google Ads-sporingsmaler

Hvis du sender inn attributtet for annonseviderekobling [ads_redirect], sendes kundene til denne nettadressen, ikke til nettadressen du sender inn for attributtene for link [link] eller mobillink [mobile_link].
Link [link] https://www.example.com/product?id=123
Annonseviderekobling [ads_redirect]
Google Ads-sporingsmal

• Kundene sendes til: https://www.example.com/product?id=123
Link [link] https://www.example.com/product?id=123
Mobillink [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
Annonseviderekobling [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsmal

Hvis du bruker attributtet for annonseviderekobling, overstyrer verdien du oppgir, attributtene for link og mobillink.
  • Kunder på datamaskin sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Kunder på mobil sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Mobiloptimaliserte landingssider

Link [link] https://www.example.com/product?id=123
Mobillink [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
Annonseviderekobling [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsmal
Hvis du bruker attributtet for annonseviderekobling, overstyrer verdien du oppgir, attributtene for link og mobillink. Kunder på datamaskin sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc Kunder på mobil sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc