additional_image_link [extra_afbeeldingslink]: definitie

Gebruik het kenmerk additional_image_link [extra_afbeeldingslink] als u meer afbeeldingen bij uw product wilt plaatsen naast de afbeelding die u met het kenmerk image_link [afbeeldingslink] hebt ingediend. Extra afbeeldingen kunnen worden weergegeven in advertenties voor potentiële klanten en worden meestal gebruikt om een product vanuit verschillende hoeken of in andere settings te laten zien.

Example ad that shows where additional images can appear with your product

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Type URL (inclusief http of https), alleen ASCII-tekens en conform RFC 3986
Limieten 0-2000 tekens
Ondersteunde bestandsindelingen

GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) en TIFF (.tif/.tiff)

De bestandsextensies voor deze afbeeldingen moeten overeenkomen met de gebruikte indeling.

Herhaald veld (Wat is dit?) Maximaal 10 extra afbeeldingen

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

Als u één afbeelding wilt indienen, dient u de (gecodeerde) URL in:

Als u meer dan één afbeelding wilt opgeven (met een maximum van tien), scheidt u de URL's met een komma ( , ):

Zorg ervoor dat u alle komma's binnen de URL codeert (met %2C), en de komma's die u gebruikt om elke afbeeldings-URL te scheiden, niet codeert:

XML-feeds <g:additional_image_link>http://www.example.com/image2.jpg</g:additional_image_link>
<g:additional_image_link>http://www.example.com/image3.jpg</g:additional_image_link>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Moet voldoen aan de eisen voor het kenmerk afbeeldingslink. Er zijn een paar uitzonderingen. De extra afbeelding mag:
    • het product in verschillende settings of in gebruik tonen.
    • delen van het product onder de aandacht brengen zonder dat het volledige product zichtbaar is.
    • grafische afbeeldingen of illustraties bevatten.
    • delen van een pakket tonen in plaats van alle producten in het pakket. Als u een custom productpakket indient, moet u het kenmerk is_bundle [is_pakket] gebruiken.
    • het hele multipack tonen. Als u een custom multipack indient, moet u het kenmerk multipack [multipack] gebruiken.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Volg de praktische tips voor het kenmerk image_link [afbeeldingslink].
  • Geef afbeeldingen op die de juiste afmetingen hebben. Als u afbeeldingen toevoegt die kleiner zijn dan de minimale grootte (uitgelegd in image_link [afbeeldingslink]), wordt uw product weliswaar niet afgekeurd, maar zullen er geen afbeeldingen worden getoond.
  • Gebruik extra afbeeldingen om het product vanuit verschillende hoeken te laten zien of het product in gebruik te tonen. Als de belangrijkste afbeelding bijvoorbeeld de verpakking van een product laat zien, kunt u in extra afbeeldingen de inhoud van de verpakking laten zien zodat gebruikers beter weten wat ze kopen.

Voorbeelden

Product met één extra afbeelding
Product Bank
image_link [afbeeldingslink] http://example.com/image1.jpg (alleen de bank tegen een witte achtergrond)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/image2.jpg (de bank met twee kussens erop in een woonkamer)
Product met drie extra afbeeldingen
Product Ring
image_link [afbeeldingslink] http://example.com/ring1.jpg (alleen de ring tegen een witte achtergrond)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/ring2.jpg (alleen de ring tegen een witte achtergrond, vanuit een andere hoek)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/ring3.jpg (de ring gedragen door een model met een bijpassende outfit)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/ring4.jpg (de ring in de bijbehorende cadeauverpakking)

An example showing how additional images can appear alongside the main image

Product Taartvorm
image_link [afbeeldingslink] http://example.com/image1.jpg (alleen de taartvorm tegen een witte achtergrond)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/image2.jpg (het eindproduct - een stukje taart op een bord)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/image3.jpg (de bakker die de voltooide taart in de taartvorm vasthoudt)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/image4.jpg (een close-up van de voltooide taart in de taartvorm)
Pakket
Product Camera met hoes en lens
is_bundle [is_pakket] ja
image_link [afbeeldingslink] http://example.com/camerabundle1.jpg (alle producten in het pakket tegen een witte achtergrond)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/camerabundle2.jpg (alleen de camera tegen een witte achtergrond)
Multipack
Product Set van 3 zeepjes
multipack [multipack] 3
image_link [afbeeldingslink] http://example.com/soap1.jpg (één zeepje tegen een witte achtergrond)
additional_image_link [extra_afbeeldingslink] http://example.com/soap2.jpg (drie zeepjes tegen een witte achtergrond)