additional_image_link [lisäkuvalinkki]: Määritelmä

Käyttämällä additional_image_link [lisäkuvalinkki] ‑määritettä voit lisätä tuotteestasi enemmän kuvia kuin mitä lisäsit image_link [kuvalinkki] ‑määritteen kautta. Lisäkuvat voivat näkyä potentiaalisille asiakkaillesi, ja niitä käytetään yleisesti näyttämään tuotetta eri kuvakulmista tai eri asetelmissa.

Example ad that shows where additional images can appear with your product

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 0 – 2 000 merkkiä
Tuetut tiedostomuodot

GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) ja TIFF (.tif/.tiff)

Tiedostotunnisteiden on vastattava kuvien muotoa.

Toistettu kenttä (Mikä tämä on?) Sisällytä enintään 10 lisäkuvaa
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Lisää yksi kuva (koodatulla) URL-osoitteella:

Lisää useampi kuva (enintään kymmenen) erottamalla jokainen URL-osoite pilkulla ( , ):

Varmista, että koodaat kaikki URL-osoitteen pilkut (%2C) mutta älä kuitenkaan koodaa pilkkuja, joita käytät kunkin kuvan URL-osoitteen erottamiseen:

XML-syötteet

<g:additional_image_link>https://www.example.com/image2.jpg </g:additional_image_link> <g:additional_image_link>https://www.example.com/image3.jpg </g:additional_image_link>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Noudata image_link [kuvalinkki] ‑määritteen vaatimuksia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
    Lisäkuva voi
    • sisältää asetelman tai esitellä tuotetta käytössä
    • korostaa tuotteen osia näyttämättä kerralla koko tuotetta
    • näyttää osia tuotepaketista sen sijaan, että kaikki paketin tuotteet näytetään – kun lähetät mukautetun tuotepaketin, käytä is_bundle [on_tuotepaketti] ‑määritettä.
    • näyttää koko monipakkauksen – kun lähetät mukautetun monipakkauksen tuotteita, käytä multipack [monipakkaus] ‑määritettä.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Seuraa image_link [kuvalinkki] ‑määritteen parhaita käytäntöjä.
    Älä lisää esimerkiksi
    • kuvia, joissa on vain brändi tai logo
    • epätarkkoja tai väärän muotoisia kuvia
    • kuvia, joissa on vesileima tai kuvaan liittymätöntä tekstiä, kuten tavaramerkki tai liikkeen tietoja.
  • Käytä kuvia, jotka vastaavat kokovaatimuksia. Jos lisäät kuvia, jotka ovat pienempiä kuin kokoa koskevat vähimmäisvaatimukset määrittävät (selitetty määritteessä image_link [kuvalinkki]), tuotettasi ei hylätä mutta kuviasi ei näytetä.
  • Näytä tuote eri kuvakulmista tai eri käyttötarkoituksissa käyttämällä lisäkuvia. Jos esimerkiksi pääkuvassa näkyy tuotepakkaus ja pakkauksen sisältö, lisäkuvat voivat auttaa käyttäjiä ymmärtämään paremmin, mitä he ovat ostamassa.

Esimerkkejä

Tuote, jossa on yksi lisäkuva
Tuote Sohva
image_link [kuvalinkki] https://example.com/image1.jpg (vain sohva valkoisella taustalla)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/image2.jpg (kuva olohuoneesta, jossa on sohva, jonka päällä on kaksi tyynyä)
Tuote, jossa on kolme lisäkuvaa
Tuote Sormus
image_link [kuvalinkki] https://example.com/ring1.jpg (vain sormus valkoisella taustalla)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/ring2.jpg (vain sormus valkoisella taustalla eri kuvakulmasta)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/ring3.jpg (kuva mallista, jolla on sormukseen sopivat vaatteet ja sormus sormessaan)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/ring4.jpg (sormus lahjapakkauksessaan)

An example showing how additional images can appear alongside the main image

Tuote Piirasvuoka
image_link [kuvalinkki] https://example.com/image1.jpg (vain piirasvuoka valkoisella taustalla)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/image2.jpg (lopputuote – pala piirakkaa lautasella)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/image3.jpg (leipuri pitelee piirasvuokaa, jossa on valmis piirakka)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/image4.jpg (lähikuva piirasvuoasta ja valmis piiras)
Paketti
Tuote Kameran runko, pussi ja objektiivi
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä
image_link [kuvalinkki] https://example.com/camerabundle1.jpg (kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet näkyvissä erikseen valkoisella taustalla)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/camerabundle2.jpg (vain kameran runko valkoisella taustalla)
Monipakkaus
Tuote Palasaippua, kolmen saippuan pakkaus
multipack [monipakkaus] 3
image_link [kuvalinkki] https://example.com/soap1.jpg (vain yksi palasaippua valkoisella taustalla)
additional_image_link [lisäkuvalinkki] https://example.com/soap2.jpg (kolme palasaippuaa valkoisella taustalla)