Lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Lisäkuvalinkki [additional_image_link] ‑määritteellä voit näyttää tuotteestasi enemmän kuvia kuvalinkki [image_link] ‑määritteellä lisätyn pääkuvan lisäksi. Lisäkuvat voivat näkyä potentiaalisille asiakkaillesi, ja niitä käytetään yleisesti näyttämään tuotetta eri kuvakulmista tai eri asetelmissa.

Example ad that shows where additional images can appear with your product

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 0 – 2 000 merkkiä
Tuetut tiedostomuodot

JPEG (.jpg/.jpeg), WebP (.webp), PNG (.png), GIF (.gif), BMP (.bmp) ja TIFF (.tif/.tiff)

Tiedostotunnisteiden on vastattava kuvien muotoa.

Toistettu kenttä (Mikä tämä on?) Sisällytä enintään 10 lisäkuvaa
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Lisää yksi kuva (koodatulla) URL-osoitteella:

Lisää useampi kuva (enintään kymmenen) erottamalla jokainen URL-osoite pilkulla ( , ):

Varmista, että koodaat kaikki URL-osoitteen pilkut (%2C) mutta älä kuitenkaan koodaa pilkkuja, joita käytät kunkin kuvan URL-osoitteen erottamiseen:

XML-syötteet

<g:additional_image_link>https://www.example.com/image2.jpg </g:additional_image_link> <g:additional_image_link>https://www.example.com/image3.jpg </g:additional_image_link>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Noudata kuvalinkki [image_link] ‑määritteen vaatimuksia. Lisäkuva voi myös
    • sisältää asetelman tai esitellä tuotetta käytössä
    • korostaa tuotteen osia näyttämättä kerralla koko tuotetta
    • näyttää osia tuotepaketista sen sijaan, että kaikki paketin tuotteet näytetään. Kun lähetät mukautetun tuotepaketin, käytä tuotepaketti [is_bundle] ‑määritettä.
    • näyttää koko monipakkauksen. Kun lähetät mukautetun monipakkauksen tuotteita, käytä monipakkaus [multipack] ‑määritettä.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Noudata kuvalinkki [image_link] ‑määritteen parhaita käytäntöjä.
    Älä lisää esimerkiksi
    • kuvia, joissa on vain brändi tai logo
    • epätarkkoja tai väärän muotoisia kuvia
    • kuvia, joissa on vesileima tai kuvaan liittymätöntä tekstiä, kuten tavaramerkki tai liikkeen tietoja.
  • Käytä kuvia, jotka vastaavat kokovaatimuksia. Jos lisäät vähimmäiskokoa pienempiä kuvia, tuotettasi ei hylätä mutta kuviasi ei näytetä.
  • Näytä tuote eri kuvakulmista tai eri käyttötarkoituksissa käyttämällä lisäkuvia. Jos esimerkiksi pääkuvassa näkyy tuotepakkaus ja pakkauksen sisältö, lisäkuvat voivat auttaa asiakkaita ymmärtämään paremmin, mitä he ovat ostamassa.

Esimerkkejä

Tuote, jossa on yksi lisäkuva

Määrite

Arvo

Tuotteen lisätiedot

kuvalinkki [image_link]

Vain sohva valkoisella taustalla

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Kuva olohuoneesta, jossa on sohva, jonka päällä on kaksi tyynyä

Tuote, jossa on kolme lisäkuvaa

Määrite

Arvo

Tuotteen lisätiedot

kuvalinkki [image_link]

Vain sormus valkoisella taustalla

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Vain sormus valkoisella taustalla eri kuvakulmasta

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Kuva mallista, jolla on sormukseen sopivat vaatteet ja sormus sormessaan

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Sormus lahjapakkauksessaan

An example showing how additional images can appear alongside the main image

Määrite

Arvo

Tuotteen lisätiedot

kuvalinkki [image_link]

Vain piirasvuoka valkoisella taustalla

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Lopputuote – pala piirakkaa lautasella

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Leipuri pitelee piirasvuokaa, jossa on valmis piirakka

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Lähikuva piirasvuoasta valmiine piiraineen

Paketti

Määrite

Arvo

Tuotteen lisätiedot

tuotepaketti [is_bundle]

kyllä

kuvalinkki [image_link]

Kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet valkoisella taustalla

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Vain kameran runko valkoisella taustalla

Monipakkaus

Määrite

Arvo

Tuotteen lisätiedot

monipakkaus [multipack]

kuvalinkki [image_link]

Vain yksi palasaippua valkoisella taustalla

lisäkuvalinkki [additional_image_link]

Kolme palasaippuaa valkoisella taustalla