Brändi [brand]

Brändimääritteellä ([brand]) kerrot tuotteen brändinimen. Se helpottaa tuotteen tunnistamista. Määrite näytetään asiakkaille. Brändin tulee näkyä selvästi tuotepakkauksen tai tuoteselosteen etuosassa. Brändinimen tulee olla selvästi osa pakkausta, eikä sitä pidä lisätä keinotekoisesti tuotteen kuvaan. Lue lisää kuvavaatimuksista.

An illustration showing the brand name on an example product

Käyttötilanne

• Pakollinen kaikille tuotteille, joihin liittyy selvästi jokin brändi tai valmistaja
  • Valinnainen kaikille tuotteille, joihin ei liity selvästi tiettyä brändiä (esim. elokuvat, kirjat, musiikki ja julisteet)
  • Valinnainen kaikille yksilöidyille tuotteille (esim. taideteokset, yksilöidyt t-paidat, lahjatavarat ja käsityötuotteet)

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)
Rajoitukset 1–70 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta (Lisätietoja) Product.brand, tyyppi: brändi
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti Google
XML-syötteet <g:brand>Google</g:brand>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita tarvittavat tuotetunnisteet. Sinun on mahdollisesti käytettävä määritteitä [gtin] ja [mpn]. Näiden tuotetunnisteiden ilmoittaminen auttaa meitä ymmärtämään paremmin, mitä myyt. Kun ymmärrämme, mitä myyt, voimme yhdistää oikeat asiakkaat mainoksiisi ja ilmaisiin listauksiin ja tehdä niistä tehokkaampia. Lue lisää tuotetunnistemääritteistä.
  • Käytä tuotteestasi brändinimeä, jonka verkossa ostoksia tekevät asiakkaat todennäköisesti tunnistavat.
  • Vältä ilmoittamasta arvoa, joka ei ole brändi. Jos brändinimeä ei ole, älä määritä arvoa. Älä käytä esimerkiksi arvoa "–", "Yleinen", "Ei brändiä" tai "Ei ole olemassa".

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita julkaisijan nimi määritteessä brand [brändi], jos kyseessä on mediatuote, kuten CD-levy.
  • Voit järjestellä tuoteryhmiäsi brand [brändi] ‑määritteellä Shopping-kampanjasi hintatarjouksia varten. Lue lisää tuoteryhmistä.
  • Ilmoita brändi vain yhdellä kielellä tai yksillä aakkosilla. Jos tuotteidesi kohdemaa on esimerkiksi Japani, aseta määritteen arvoksi joko グーグル tai Google, älä (Google) グーグル.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata näitä vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

Yhteensopivat tuotteet
  • Kerro yhteensopivan tuotteen valmistajan brändi. Älä ilmoita alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) brändiä osoittaaksesi, että tuotteesi on yhteensopiva OEM-valmistajan brändin tuotteen tai sen replikan kanssa. Lue lisää yhteensopivien tuotteiden lähettämisestä.
Tuotepaketit
  • Käytä tuotepaketin brändiä, älä yksittäisten tuotteiden brändejä, jos valmistaja on luonut tuotepaketin.
  • Käytä päätuotteen brändiä, jos olet luonut tuotepaketin itse. Jos esimerkiksi luot tuotepaketin, johon kuuluvat kamera, objektiivi ja kameralaukku, kerro kameran (eli päätuotteen) brändi.
Monipakkaukset
  • Käytä monipakkauksen brändiä, älä yksittäisten tuotteiden brändejä, jos valmistaja on luonut monipakkauksen.
  • Käytä yksittäisten tuotteiden brändejä, jos olet luonut monipakkauksen itse.
Kaupan omien merkkien tuotteet
  • Kerro brändi [brand] ‑määritteessä myymäläsi nimi, jos olet tuotteen valmistaja tai tuotteesi on kaupan omaa merkkiä. Voit kertoa brändinimeksi myymäläsi nimen esimerkiksi silloin, jos myyt itse tehtyjä koruja tai toisen valmistajan tuotteita, jotka olet uudelleenbrändännyt.

Tulostinpatruunat

Yhteensopivat ja kunnostetut kolmannen osapuolen tuotteet

Esimerkkejä

Vaatetus

An illustration of a woman wearing a black dress

Tuotetiedot: suuri musta mekko
Määrite Arvo

nimi [title]

Hihaton A-linjainen mekko – musta – koko L

brändi [brand]

Little Black Dress

gtin [gtin]

0614141123452

mpn [mpn]

I9020A

kunto [condition]

uusi
Ruoka ja juoma

Maitopurkkia esittävä kuva, jossa brändi näkyy korostettuna

Tuotetiedot: Tanjan vuohitilan vuohenmaito
Määrite Arvo

nimi [title]

Luomulaatuinen vuohenmaito, 1 l

brändi [brand]

MILK

gtin [gtin]

0614141123452

mpn [mpn]

H2G2-42

kunto [condition]

uusi
Elektroniikka

An illustration showing the brand name on an example product

Tuotetiedot: musta Google Chromecast 2
Määrite Arvo

nimi [title]

Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – musta

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

0614141123452

mpn [mpn]

H2G2-42

kunto [condition]

uusi
Kauppiaan määrittelemät monipakkaukset ja ryhmät

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Tuotetiedot: Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera, hinta 435,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera + 35 mm:n objektiivi + sininen kameralaukku

hinta [price]

435 USD

Googlen tuoteluokka [google_product_category]

152

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

0614141123452

tuotepaketti [is_bundle]

kyllä

kunto [condition]

uusi
Versiot

Jos tuotteestasi on saatavilla useita värejä ja kokoja, määritä eri versioille omat tuotetunnisteet. Esimerkki:

Esimerkki mainoksista ilman tilapäiskuvia

Tuotetiedot: Vihreä Google-t-paita, koko S, hinta 11,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Google-t-paita – vihreä – S

hinta [price]

11 USD

väri [color]

Vihreä

koko [size]

S

tunnus [id]

9876-S-VHR

tuoteryhmän tunnus [item_group_id]

9876

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

9504000059422

kunto [condition]

uusi

mpn [mpn]

00638HAY

Tuotetiedot: Sininen Google-t-paita, koko S, hinta 9,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Google-t-paita – sininen – S

hinta [price]

9 USD

väri [color]

Sininen

koko [size]

S

tunnus [id]

9876-S-SIN

tuoteryhmän tunnus [item_group_id]

9876

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

9504000059422

kunto [condition]

uusi

mpn [mpn]

00638NIC

Tuotetiedot: Keltainen Google-t-paita, koko S, hinta 12,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Google-t-paita – keltainen – S

hinta [price]

12 USD

väri [color]

Keltainen

koko [size]

S

tunnus [id]

9876-S-KEL

tuoteryhmän tunnus [item_group_id]

9876

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

9504000059446

kunto [condition]

uusi

mpn [mpn]

00638ANG
Puhelin tai tabletti

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Tuotetiedot: 32 megatavun Google Pixel 3, väri Midnight Blue, lukitsematon, hinta 199,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Google Pixel 3 – 32 Gt – Midnight Blue – lukitsematon

hinta [price]

199 USD

Googlen tuoteluokka [google_product_category]

Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

0614141123452

mpn [mpn]

00638NAGPE

kunto [condition]

uusi
Kaupan omien merkkien tuotteet

An illustration of a couch with product staging

Tuotetiedot: Kolmen istuttava Google-sohva, hinta 799,00 USD
Määrite Arvo

nimi [title]

Googlen kolmenistuttava sohva, ruskea/vihreä

hinta [price]

799,00 USD

brändi [brand]

Google

gtin [gtin]

mpn [mpn]

AB-123-4-CD

kunto [condition]

uusi