Lokala varor: bild saknas

Det finns två alternativ för att lägga till en bild för annonser för lokala butikslager:

Lägg till image_link i flödet för lokala produkter

Vi rekommenderar starkt att du lägger till image_link för alla produkter i flödet för lokala produkter. När du vill lägga till det här attributet i flödet följer du kraven i flödesspecifikationen för lokala produkter.

Matcha information i olika flöden

Om du använder Shopping-annonser för varor du säljer i butik och online kan vi använda den bild som du redan har skickat in till flödet för onlineprodukter för den lokala varan. Du måste matcha attributen mellan flödet för onlineprodukter och det lokala produktflödet. Det lokala produktflödet måste dessutom mappas till lagerflödet för lokala produkter. Läs mer om hur du hämtar in detaljerad data om dina produkter.