Ikke-understøttet Shopping-indhold

Vores politik

Google sigter mod at give virksomheder adgang til at promovere en bred vifte af produkter, men visse Google-produkter og -platforme er ikke nødvendigvis optimeret til at understøtte alle indholdstyper på en passende måde.

Derfor tillader Shopping-annoncer ikke promovering af de indholdstyper, hvor vi ikke kan tilbyde en optimal brugeroplevelse.

Vær opmærksom på, at disse begrænsninger er specifikke for Shopping-annoncer og derfor ikke påvirker politikkerne for andre Google-produkter og -platforme, hvor funktionaliteten er anderledes, eller hvor yderligere understøttelsesmekanismer er taget i brug.

Krav til bekræftelse

Shopping Actions tillader ikke promovering eller salg af varer, der er begrænset til specifikke aldersgrupper eller kræver id ved køb. Produkter, der kræver id ved køb, er i øjeblikket ikke tilladt på Shopping Actions.

Shopping Actions tillader ikke promovering og salg af en sælgers egne gavekort.

Eksempler på, hvad der ikke er tilladt

Billetsalg
Billetter til kommende begivenheder og transport
  • Eksempler: Koncertbilletter, flybilletter, busbilletter
Køretøjer
Motorkøretøjer eller sejlbåde, der er beregnet til transport af personer på offentlige områder
  • Eksempler: Biler, autocampere, lastbiler, både, katamaraner, fly, helikoptere, motorcykler, knallerter, jetski
  • Undtagelse for politikken: Cykler med motor er tilladt, forudsat at de ikke kan nå en hastighed på mere end 25 km/t (eller 15 mph) ved motordrift alene.
Finansielle produkter
Produkter, der relaterer sig til finansiel administration, finansielle aktiver, investeringer, sikkerhed eller forsikringer
  • Eksempler: Aktier, obligationer, investeringsprodukter, forsikringspolicer, kreditkort, postanvisninger, checks
Valuta
Betalingsmidler, hvis værdi afhænger af forskellige valutamarkeder, herunder devaluerede valutaer, valutahandler og valuta, der er baseret på ædelmetaller
  • Eksempler: Guldbarrer, ædelmetaller, lokal valuta, virtuel valuta
Forudbetalte betalingskort
Forudbetalte gavekort fra en kreditkortudbyder
  • Eksempler: Gavekort fra Mastercard, Visa eller American Express
Tjenester
Arbejde, tid, ekspertise, ydelser eller handlinger, der ikke resulterer i ejerskabet af et håndgribeligt produkt. Dette gælder også for tjenester, der sælges i pakker sammen med fysiske varer
  • Eksempler: Vedligeholdelses- eller reparationstjenester; regnskabstjenester; finansiel planlægning; indholdsstreaming; valuta til onlinespil; mekanikerydelser, der sælges sammen med køb af hjul
  • Undtagelse for politikken: Det er tilladt at sælge mobiltelefoner og tablets med serviceaftaler. Se attributten "pris" i feedspecifikationen for at få flere oplysninger om, hvordan du indsender priser på disse produkter.
Fast ejendom
Ejendomme, der ikke kan flyttes fysisk eller ikke kan flyttes uden at blive ændret eller ødelagt
  • Eksempler: Parcelhuse, grunde og ikke-flytbare boliger
Tilbagevendende fakturering
Betalingsmetode, der giver brugerne mulighed for at betale kontinuerligt for varer med jævne mellemrum fremover
  • Eksempler: Alarmsystemer inden for medicin eller sikkerhed med tilbagevendende abonnementsbetaling, digitalt indhold med tilbagevendende abonnementsbetaling
  • Undtagelser for politikken:
    1. Magasin- og avisabonnementer med tilbagevendende fakturering er tilladt.
    2. Mobiltelefoner og tablets: Det er tilladt at sælge mobiltelefoner og tablets med abonnementskontrakter i de lande, der er angivet her. Telefoner og tablets med afdragsordninger, der fremmer købet af enheden, er kun tilladt i Brasilien, Frankrig, Irland, Mexico, Storbritannien, Sydkorea, Tyskland og USA.
    3. Forudbetalte softwareabonnementer, der kun fornys en gang om året, er tilladt.
    4. I Brasilien er det tilladt at sælge alle produkter med tilbagevendende fakturering.
    Se attributten "price" [pris] i feedspecifikationen for at få flere oplysninger om, hvordan du indsender priser på disse produkter.
Fakturering, der formidles af produktsoftware
Onlinebetalingsmetoder for varer, der kræver yderligere softwareinstallation for at gennemføre købet
  • Eksempler: Fotoalbummer, der kun kan købes, hvis der installeres supplerende software

Dette kan du gøre

Her finder du nærmere oplysninger om den enkelte overtrædelse og om, hvad du kan gøre, hvis din vare afvises, eller hvis din Merchant Center-konto får en advarsel eller bliver suspenderet:

Billetsalg

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Køretøjer

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Finansielle produkter

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan fungere normalt igen.

Valuta

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Forudbetalte betalingskort

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan fungere normalt igen.

Tjenester

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Fast ejendom

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Tilbagevendende fakturering

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan fungere normalt igen.

Fakturering, der behandles af produktsoftware

Afvisning af vare

Varer, der ikke overholder denne politik, kan blive afvist. Når en vare afvises, vises den ikke i Shopping-annoncer. Hvis varen ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, skal den fjernes fra dine produktdata.

I nogle tilfælde kan du se en indstilling, som du kan bruge til at anmode om gennemgang af en vare, der er blevet afvist pga. overtrædelse af vores politikker. Hvis du mener, at din vare er blevet uretmæssigt afvist, og du gerne vil anmode om en manuel gennemgang, skal du klikke på "Hvorfor er varen blevet afvist?" på varesiden i fanen Produkter for at starte gennemgangen. Læs mere om afvisning af varer pga. overtrædelse af politikker og anmodning om gennemgang.

Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel og oplysninger om overtrædelsen af politikken, hvorefter du har syv dage til at opdatere dine produktdata.

1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder Google Shopping-politikkerne. Du modtager en mail fra os med oplysninger om overtrædelsen samt eksempler fra dine produktdata. Hvis du har andre varer i dine produktdata, der overtræder den samme politik, men ikke er medtaget i mailen, skal du også fjerne dem.
  3. Opdater dine produktdata i Merchant Center.

• Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om en gennemgang.
    • Produktdata, som du har uploadet som en test, vises ikke live og bliver ikke taget i betragtning i forbindelse med gennemgang af kontoen.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Når de varer, der ikke overholder politikken, er blevet fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, skal du anmode om en kontogennemgang.

De fleste konti bliver gennemgået inden for tre arbejdsdage, mens der kan gå længere tid for andre, der kræver en mere detaljeret gennemgang. Hvis vi kan se, at du har fjernet de varer, der ikke overholder politikken, fra dine produktdata, fjerner vi advarslen. Hvis din konto er blevet suspenderet, godkender vi din konto, så den kan køres igen.

Foruden politikkerne for Shopping-annoncer kræver Google, at annoncører overholder alle gældende love og regulativer, så brugerne får en sikker og positiv oplevelse. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i og løbende holder dig orienteret om, hvilke krav der er gældende det sted, hvor du driver forretning, samt alle andre steder, hvor dine Shopping-annoncer vises. Hvis vi opdager indhold, der ikke lever op til disse krav, kan vi blokere det, så det ikke bliver vist. I gentagne tilfælde eller ved grove overtrædelser kan vi udelukke dig fra at promovere dit indhold via Shopping-annoncer.