Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Jeg kan ikke se butikken på en mobilenhed

Opdater din netbutik, så den kan ses på mobilenheder

I denne artikel kan du læse om følgende:

Årsager til problemet

Du har indsendt en landingsside for et eller flere af dine produkter (via attributten mobillink [mobile_link]), som der ikke er adgang til, når Google crawler siden med en mobilbrugeragent. Annoncer og fortegnelser for disse produkter er blevet deaktiveret for computere og mobilenheder, indtil Google kan få adgang til landingssiden.

Vi crawler regelmæssigt dine landingssider for at sikre, at de fungerer korrekt.

Sådan løser du problemet

Du løser dette problem ved at finde og rette fejlen, så din landingsside er tilgængelig via alle enheder (inklusive mobilenheder), lokationer og browsere. Du kan teste din nuværende konfiguration med værktøjet til undersøgelse af webadresser. Sørg for at vælge "Smartphone" som hentningstype.

Løs problemet for produkterne enkeltvist direkte i Merchant Center

Step 1 Gå til Produkteri Merchant Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.

Step 2 Brug filterikonet over tabellen til at finde alle de produkter, der er berørt af problemet.

Step 3 Klik på titlen på det produkt, du vil rette, og klik derefter på Rediger produkt.

Step 4 Opdater linket til din produktside til en webadresse, som Google kan få adgang til.

Step 5 Vælg Gem.

Løs problemet for flere produkter på én gang

Step 1 Gå til Produkteri Merchant Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.

Step 2 Brug filterikonet over tabellen til at finde alle de produkter, der er berørt af problemet.

Step 3 Vælg ikonet Download for at downloade en liste (.csv) over alle produkter, som er berørt af alle problemer eller kun det specifikke problem.

Step 4 Krydstjek den downloadede liste med dine uploadede produktdata, og sørg for, at de webadresser, du har indsendt for disse produkter ved hjælp af attributten mobillink [mobile_link], fører til gyldige mobillandingssider.

Step 5 Upload dine rettede produktdata til Merchant Center igen med den valgte uploadmetode.

Næste trin

Når du har løst problemet, har du mulighed for at anmode om et websitetjek, så gennemgangen og den fornyede godkendelsesproces kan fremskyndes. Hvis du vælger ikke at anmode om et websitetjek, foretages der stadig en automatisk gennemgang på et senere tidspunkt.

Din konto skal have en verificeret website, der er gjort krav på, for at du kan indsende en anmodning.

Hvis Google registrerer, at problemet fortsætter under websitetjekket, får du besked på siden "Produktoplysninger" på fanen "Kræver handling", hvor du kan løse problemet og indsende det til endnu et tjek. Når der er gennemført et tjek, vises problemet ikke længere på fanen "Kræver handling".

Bemærk! Det kan tage Google op til 12 timer at gennemgå dit website. I denne periode kan du ikke indsende en ny anmodning.

Sørg for, at du har løst problemet, ved at tjekke, at det ikke længere vises på fanen "Handling er påkrævet". Hvis du løser problemerne, burde fejlene forsvinde inden for nogle dage. Det giver os tid til at verificere, at vi kan få adgang til de angivne landingssider, hvorefter produkterne igen vil blive vist i annoncer og gratis fortegnelser. Hvis du vil gøre processen hurtigere, kan du øge Googles crawlhastighed.

Hver gang du uploader et nyt produkt, skal du sørge for at inkludere en landingsside, som alle kan få adgang til.