I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Forkerte afgiftsoplysninger

Din konto har enten modtaget en advarsel eller er blevet suspenderet på grund af denne fejl

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere af de værdier, som du har indsendt for attributten 'afgifter' [tax] (eller i Merchant Center-afgiftsindstillingerne på kontoniveau) for produkter, der er målrettet mod USA, er lavere end den afgift, der opkræves for disse produkter på dit website.

Afgifter er en vigtig del af den samlede pris, som en kunde skal betale for et produkt. Hvis du indsender nøjagtige oplysninger om afgifter for dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser, sikrer du, at onlinekunderne kan se den korrekte samlede pris.

Du skulle gerne have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine Merchant Center-afgiftssatser inden en bestemt dato, så værdierne stemmer overens med dem på dit website.

For produkter, der er målrettet mod USA, skal du ikke inkludere afgifter i attributten 'pris' [price]. Brug indstillingerne på kontoniveau og attributten 'afgifter' [tax] til at angive relevante satser for afgifter, f.eks. GST (Goods and Services Tax), moms (VAT) eller importafgifter. Få flere oplysninger om, hvordan du korrekt indsender afgifter i USA

Hvis du ikke kan angive de præcise afgiftsoplysninger, er det acceptabelt at overvurdere den gennemsnitlige afgiftssats, som brugere, der besøger dit website, skal betale.

Bemærk! Uanset hvilket afgiftsbeløb du angiver til Shopping-annoncer og gratis fortegnelser, er du stadig ansvarlig for at opkræve de korrekte afgiftssatser fra dine kunder.

Få flere oplysninger om, hvordan du indsender afgifter korrekt for det land, der målrettes mod

Vejledning

Trin 1: Sørg for, at de afgiftsoplysninger, du angiver i Merchant Center, stemmer overens med de afgiftssatser, du opkræver på dit website

1. Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:
    • Tjek advarselsmailen for at se eksempler på påvirkede produkter. Se efter et gennemgående problem i dine produktdata, der kan være skyld i disse afgiftsproblemer.
    • Gennemgå dine afgiftsindstillinger på kontoniveau og attributoplysningerne for 'afgifter' [tax] i Merchant Center. Du kan angive oplysninger om afgifter på kontoniveau eller på produktniveau. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt at angive afgifter på kontoniveau. Hvis du har en mere kompleks konfiguration, kan du tilsidesætte oplysninger på produktniveau.
Bemærk! Hvis værdien angives, tilsidesætter attributværdien 'afgifter' [tax] værdien på kontoniveau.
  1. Når du har løst problemet, skal du opdatere dine produktdata, så de stemmer overens med dit website.

Trin 2: Genindsend dine produktdata

Når du har løst problemet og opdateret dine produktdata, kan du indsende dem igen ved at benytte en af disse metoder:

Trin 3: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.