I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Grundlæggende oplysninger om produktbedømmelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Programmet Produktbedømmelser giver dig mulighed for at vise samlede anmeldelser af dine produkter til kunder, der handler på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser som 1- til 5-stjernede bedømmelser, der også viser det samlede antal anmeldelser af produktet.

Disse bedømmelser og anmeldelser hjælper kunderne med deres produktundersøgelser og købsbeslutninger. Dette kan give flere kvalificerede kunder til dine produktsider.

Antallet af stjerner bygger på den samlede bedømmelse af produktet indsamlet fra flere kilder. Disse kilder omfatter sælgere, anmeldelsesformidlere, websites med produktanmeldelser og Google-brugere.

Sådan deltager du

Produktbedømmelser kræver, at du har mindst 50 anmeldelser på tværs af alle dine produkter.

Hvis du samarbejder med en understøttet formidler af anmeldelser, kan du bede dem om at indsende dine produktanmeldelser til Google for dig. Se listen over understøttede anmeldelsesformidlere

Hvis du ikke samarbejder med en understøttet formidler af anmeldelser eller foretrækker at indsende dine anmeldelser selv, kan du tilmelde dig Produktbedømmelser. Derefter kan du indsende dine produktanmeldelser regelmæssigt via Merchant Center. Du skal have en Merchant Center-konto knyttet til din virksomheds website. Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer og gør krav på din butiks website på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Du skal uploade et produktanmeldelsesfeed én gang om måneden.

Hvis du i øjeblikket ikke indsamler anmeldelser af de produkter, du sælger, kan du tilmelde dig Google Kundeanmeldelser gratis.

Få flere oplysninger om, hvordan du indsender data om produktanmeldelser.

Product ratings basics

Husk!

Bedømmelser og anmeldelser matches med produkter baseret på en række faktorer, hvor den vigtigste er unikke produkt-id'er såsom GTIN (Global Trade Item Number). Uden GTIN-data forsøger Google at matche en anmeldelse ved hjælp af andre oplysninger, f.eks. SKU (varenummer), brand + MPN (producentens varenummer) og produktwebadresser. Disse id'er giver dog generelt ikke så gode matches som et GTIN. Uden GTIN kan Google muligvis ikke matche alle dine anmeldelser med produkter. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er.

Anmeldelser og antallet af stjerner vises muligvis ikke altid. Google viser et antal stjerner, når systemet afgør, at oplysningerne er korrekte og relevante i forhold til kundens behov.

Bemærk! Anmeldelser bekræftes ikke af Google.

Tilgængelighed

Produktbedømmelser kan bruges i lande, hvor Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser er tilgængelige. For at være kvalificeret til at vise et antal stjerner på annoncer og fortegnelser skal du overholde disse politikker for Produktbedømmelser.

Bemærk! Produktbedømmelser samler kundeanmeldelser af de produkter, du sælger. Hvis du er interesseret i at vise kundeanmeldelser af din virksomhed som helhed, kan du gennemgå vores oversigt over sælgerbedømmelser.