Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Tilien määrittäminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts Tämä on paikallisen varaston aloitusoppaan vaihe 1.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten luot ja määrität tilit, joita tarvitaan paikallisten tuotteiden näyttämiseen mainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa.

Tilien luominen

Tarvitset Kauppiaskeskus-tilin ja Yritysprofiilit, jotta voit näyttää paikallisia tuotteitasi mainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa listauksissa. Paikallisia tuotemainoksia varten tarvitset myös Google Ads ‑tilin.

Käytön ja linkittämisen helpottamiseksi suosittelemme saman sähköpostiosoitteen lisäämistä Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojaksi ja Yritysprofiilien hallinnoijaksi tai omistajaksi.

Kauppiaskeskus

Tuotetietosi löytyvät Kauppiaskeskuksesta. Määritä tilisi seuraavasti:

1. Luo Kauppiaskeskus-tili (jos sinulla ei vielä ole sellaista), niin voit tallentaa sinne paikalliset tuotteesi ja saatavuussyötteet.
  2. Määritä Kauppiaskeskus-tilisi.
  3. Lataa suorakulmion muotoinen logo paikallisen julkisivun brändäämistä varten. Tämä on valinnaista mutta suositeltavaa.
Jos näytät verkossa myymiäsi tuotteita, vahvista sivustosi ja ilmoittaudu sen omistajaksi. Jos aiot näyttää vain kaupassa myymiäsi tuotteita, sivusto ei ole pakollinen.

Yritysprofiilit

Kauppasi tiedot löytyvät Yritysprofiileista. Jos sinulla ei vielä ole Yritysprofiileja, tee näin (tai jos sinulla on jo Yritysprofiilit, noudata tilien linkittämistä koskevia ohjeita):

1. Yritysprofiilin lisääminen tai sen omistajaksi ilmoittautuminen
  2. Luo toimipaikkaryhmä, niin voit ryhmitellä monta Yritysprofiilia yhteen.

Vinkki: Jos sinulla on useita kauppoja, voit ladata useita kauppoja koskevia tietoja kerralla.

Google Ads ‑tili (pakollinen paikallisille tuotemainoksille)

Google Adsin avulla voit hallinnoida mainoksia paikallisten tuotteiden mainokset mukaan lukien. Luo Google Ads ‑tili, jos sellaista ei vielä ole.

Tilien linkittäminen

Kun linkität Yritysprofiilit ja Google Ads ‑tilit Kauppiaskeskus-tiliisi, voit yhdistää tiedot näistä lähteistä.

1. Yritysprofiilien ja Kauppiaskeskuksen linkittäminen.
  2. Linkitä Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilit (vaaditaan paikallisten tuotteiden mainoksille).