I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Konfigurer dine konti

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accountsDette er trin 1 i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter og konfigurerer de konti, du skal bruge for at vise dine lokale produkter i annoncer og gratis lokale fortegnelser.

Opret dine konti

Du skal bruge en Merchant Center-konto og en virksomhedsprofil for at vise dine lokale produkter i annoncer og gratis lokale fortegnelser. For annoncer for lokalt butikslager skal du også have en Google Ads-konto.

Af hensyn til brugervenlighed og linkning anbefaler vi, at du tilføjer den samme mailadresse som administrator på din Merchant Center-konto og som administrator eller ejer i dine virksomhedsprofiler.

Merchant Center

Du finder dine produktoplysninger i Merchant Center. Følg denne fremgangsmåde for at konfigurere din konto:

1. Opret en Merchant Center-konto til dine lokale produkter og feeds for lokal lagerstatus, hvis du ikke allerede har en.
  2. Konfigurer din Merchant Center-konto.
  3. Upload et rektangulært logo for at brande din lokale butiksfacade. Dette er valgfrit, men anbefales på det kraftigste.
Hvis du viser produkter, der sælges online, skal du sørge for at bekræfte og gøre krav på dit website. Hvis du kun planlægger at vise de produkter, der sælges i butikken, er et website ikke nødvendigt.

Virksomhedsprofiler

Du finder dine butiksoplysninger i dine virksomhedsprofiler. Hvis du ikke allerede har virksomhedsprofiler, skal du følge denne vejledning (eller følge vejledningen i "Link dine konti", hvis du allerede har virksomhedsprofiler):

1. Tilføj eller gør krav på en virksomhedsprofil
  2. Opret en virksomhedsgruppe for at organisere flere virksomhedsprofiler sammen.

Tip! Hvis du har flere butikker, kan du masseuploade dine butiksoplysninger.

Google Ads-konto (påkrævet for annoncer for lokalt butikslager)

Du kan bruge Google Ads til at administrere dine annoncer, bl.a. annoncer for lokalt butikslager. Opret en Google Ads-konto, hvis du ikke allerede har en.

Link dine konti

Link dine virksomhedsprofiler og Google Ads-konti til din Merchant Center-konto for at sammenkæde oplysninger på tværs af disse kilder.

1. Link virksomhedsprofiler til Merchant Center.
  2. Link Merchant Center- og Google Ads-konto (påkrævet for annoncer for lokalt butikslager).