In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Live weergave en prestaties volgen

Dit artikel bevat antwoorden op veelgestelde vragen over waar Google uw promoties distribueert, hoe u promotieprestaties kunt volgen en wanneer kosten van toepassing zijn op live promoties.

Waar worden mijn promoties getoond?

Uw promoties kunnen op verschillende Google-services worden getoond, waaronder Google Zoeken, het tabblad Shopping en Chrome. De promotie wordt getoond bij producten die in aanmerking komen, in de vorm van een klikbare annotatie met de tekst Speciale aanbieding. Op mobiele apparaten worden promoties met meer details weergegeven, zoals het aanbiedingsbedrag en het type voordeel.

Neem onze redactionele vereisten, het promotiebeleid en onze feedspecificaties door voordat u promoties indient bij Google.

Opmerking: Als uw promoties landen targeten die onlangs zijn toegevoegd aan de geschiktheidslijst voor promoties, komen uw promoties geleidelijk online. Dit betekent dat uw aanbiedingen misschien niet meteen zichtbaar zijn.

Hoe zorg ik dat mijn promotie wordt getoond?

U kunt een promotie voor uw producten maken met de promotiebuilder in Merchant Center of een promotiefeed uploaden. Meer informatie over hoe u promoties maakt en indient

Opmerking: Het gebruik van promoties heeft geen invloed op uw positie op Google.

Hoe houd ik mijn promotieprestaties bij?

Check hoe u uw promotieprestaties meet om aan de slag te gaan.

Welke URL gebruikt Google als klanten op de knop WINKELEN van een promotie klikken?

Klanten komen op de pagina die u in uw feed heeft opgegeven met het kenmerk link [link]. Dit is dezelfde locatie als wanneer ze op de productlandingspagina hadden geklikt.

Hoeveel kost het om promoties te tonen?

Promoties brengen geen extra kosten met zich mee, maar hiervoor gelden nog wel kosten per klik (CPC).