Näyttöjen ja tehokkuuden reaaliaikainen seuranta

Tässä artikkelissa on vastauksia yleisiin kysymyksiin siitä, missä Google jakelee kampanjoitasi, miten kampanjoiden tehokkuutta seurataan ja milloin kampanjoihin liittyy kustannuksia.

Kauppiaan tarjoukset mahdollistavat kampanjoiden jakelemisen Shopping-mainoksissa Google.comissa ja Shopping-välilehdellä

Missä kampanjoita näytetään?

Kampanjasi näkyvät Shopping-mainosten yhteydessä Google.comissa ja Shopping-välilehdellä. Kampanja näkyy sen ehdot täyttävissä tuotteissa Google.comissa ja Shopping-välilehdellä erikoistarjouslinkkinä. Mobiililaitteella mukana on strukturoitu kampanjalinkki, jossa näkyy tarjouksen summa ja edun tyyppi.
Jos haluat toimittaa Kauppiaan tarjous ‑kampanjoita Googlelle, tutustu ensin toimituksellisiin vaatimuksiin, ohjelmasääntöihin ja syötemäärityksiin.
Miten saan kampanjani näkymään Googlen Shopping-mainoksissa?

Jos kampanja koskee tiettyjä tuotteita, se lisätään siihen linkitettyihin tuotteisiin Google.comissa ja Shopping-välilehdellä. Kampanjan linkittäminen tapahtuu tuotesyötteen avulla. Lue lisää kampanjoiden luomisesta ja toimittamisesta. Kampanjasi näkyvät Shopping-mainosten yhteydessä erikoistarjouslinkkeinä. Jos kampanjasi koskee kaikkia tuotteita, se näytetään kaikkien Google.comissa näkyvien Shopping-mainosten yhteydessä.

Huom. Kampanjoiden käyttäminen ei vaikuta sijoitukseesi Googlessa.

Miten seuraan kampanjani tehokkuutta? Mitä URL-osoitetta Google käyttää, kun käyttäjä klikkaa kampanjan OSTA-painiketta?

Ostajat ohjataan osoitteeseen, joka on ilmoitettu link [linkki] ‑määritteellä syötteessäsi. Sijainti on sama kuin jos käyttäjä olisi klikannut tuotteen laskeutumissivua.

Kuinka paljon kampanjoiden näyttäminen Shopping-mainoksissa maksaa?

Shopping-mainoksiin Google.comissa ja Shopping-välilehdellä lisättävistä kampanjoista ei aiheudu lisäkustannuksia, mutta klikkauskohtainen hinta on edelleen voimassa.

Voiko samaan tuotteeseen linkittää useita kampanjoita? Miten ne näkyvät Googlessa?
Tuotesyötteessä voi yhteen tuotteeseen linkittää jopa kymmenen kampanjaa promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritteillä. Google näyttää korkeintaan viisi tarjousta tuotenimikettä kohden. Kampanjoiden näyttöjärjestys valitaan product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] ‑määritteellä. Jos product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] ‑määritteenä on SPECIFIC_PRODUCTS [TIETYT_TUOTTEET], ne asetetaan etusijalle suhteessa kampanjoihin, joilla sama määrite on ALL_PRODUCTS [KAIKKI_TUOTTEET]
Miten lisään mobiilimerkinnän Shopping-mainoksiini?
Mobiilimerkinnän lisääminen Shopping-mainoksiin ei vaadi lisätoimia. Kun kampanjasi on hyväksytty ja se noudattaa käytäntöjä ja SKU-ohjeita, se näkyy Google.comissa ja Shopping-välilehdellä sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.
Huom. Mobiililaitteilla kampanjalinkit eivät näy erikoistarjouslinkkeinä. Sen sijaan mobiilikampanjoissa näytetään kampanjan varsinainen tarjous, kuten "5 %:n alennus, vähintään 25 €".