Livevisning og effektivitetssporing

Denne artikel giver svar på almindelige spørgsmål om, hvor Google viser dine kampagner, hvordan du sporer kampagneresultater, og hvornår der skal betales omkostninger for igangværende kampagner.

Specialtilbud giver dig mulighed for at vise kampagner i Shopping-annoncer på Google.com og på fanen Shopping

Hvor vises mine kampagner?

Dine kampagner vises sammen med Shopping-annoncer på Google.com og på fanen Shopping. Kampagnen vises på produkter, der er kvalificerede til kampagnen som et "særtilbud"-link på Google.com og på fanen Shopping, med et "struktureret kampagne"-link på mobil, som viser tilbudsbeløbet og fordelstypen.
Før du indsender Specialtilbud til Google, skal du gennemgå vores redaktionelle krav, programpolitikker og feedspecifikationer.
Hvordan får jeg min kampagne vist i Shopping-annoncer på Google?

Hvis en kampagne gælder for specifikke produkter, vil den blive føjet til de varer, der er tilknyttet kampagnen, på Google.com og på fanen Shopping. Kampagnetilknytning sker i produktfeedet. Få flere oplysninger om oprettelse og indsendelse af kampagner. Kampagner vises sammen med dine Shopping-annoncer som "særtilbud"-links. Hvis en kampagne gælder for alle produkter, vises den sammen med alle de Shopping-annoncer, der vises på Google.com.

Bemærk! Brug af kampagner påvirker ikke din rangering på Google.

Hvordan kan jeg følge med i mine kampagners effektivitet?

For at komme i gang skal du lære, hvordan du måler dine kampagners effektivitet.

Hvilken webadresse bruger Google, når brugere klikker på knappen "KØB" på en kampagne?

Kunderne kommer ind på den værdi for attributten link [link], der er angivet i dit feed. Denne side er den samme, som hvis de havde klikket på produktets landingsside.

Hvad koster det at vise kampagner sammen med mine Shopping-annoncer?

Kampagner, der føjes til dine Shopping-annoncer på Google.com og fanen Shopping, medfører ikke yderligere omkostninger, men priser pr. klik (CPC'er) gælder stadig.

Kan der knyttes flere kampagner til samme vare? Hvordan bliver det vist på Google?
Der kan knyttes op til 10 promotion_ids [kampagne_id'er] til en vare i dit produktfeed. Google viser op til 5 kampagner pr. vare. Rækkefølgen, som kampagnerne vises i, er organiseret efter product_applicability [produktrelevans]: Kampagner med SPECIFIC_PRODUCTS [SPECIFIKKE_PRODUKTER] product_applicability [produktrelevans] prioriteres, og derefter kampagner med ALL_PRODUCTS [ALLE_PRODUKTER] product_applicability [produktrelevans]
Hvordan kan jeg føje den mobile annotering til mine Shopping-annoncer?
Der kræves ingen yderligere handling for at føje en mobil annotering til dine Shopping-annoncer. Når din kampagne er blevet godkendt i henhold til politik og retningslinjer for varenumre, bliver den synlig på Google.com og på fanen Shopping på computer og mobil.
Bemærk! Kampagnelinks på mobil vises ikke med "særtilbud"-links. I stedet viser mobilkampagner den faktiske kampagne (dvs. "Kode: 5 % rabat, min USD 25).