Paikallisia tuotemainoksia koskevat käytännöt

Paikalliset tuotemainokset ‑ominaisuus tuo käyttäjien nähtäville paikallisia tuote- ja kauppatietoja silloin, kun heidän etsimäänsä tuotetta on saatavilla lähellä. Toiminto on sellaisten jälleenmyyjien käytettävissä, joilla on kivijalkakauppoja Alankomaissa, Australiassa, Brasiliassa, Irlannissa, Itävallassa, Japanissa, Kanadassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa, Uudessa‐Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa.

Jotta voit käyttää paikallisia tuotemainoksia, sinun täytyy noudattaa Shopping-mainoksia koskevia käytäntöjä seuraavin poikkeuksin ja lisäyksin.

Tuetut kielet: Tällä hetkellä suorien paikallisten tuotteiden mainosten tuki on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja portugaliksi. Muilla kielillä löydät tukea ohjekeskuksen sisällöistä.

Poikkeukset

Seuraavat Shopping-mainoksia koskevat käytännöt eivät koske paikallisia tuotemainoksia:

• Verkkomaksuja ja ‑tapahtumia koskevat vaatimukset. Sivustollasi ei tarvitse olla verkkomaksuvaihtoehtoa. Jos tarjoat verkkomaksumahdollisuutta, sinun on noudatettava palautus- ja hyvitystietojen ilmoittamiseen liittyviä käytäntöjä sekä muita verkkosivustoja koskevia käytäntöjä. Lue lisää mainosten ja verkkosivustojen laatustandardeista.
  • Toimitus. Koska paikalliset tuotemainokset ja maksuttomat paikalliset tuotelistaukset edellyttävät ostoa ja noutoa kaupasta, toimitustietoja ei tarvita.

Lisävaatimukset

Paikallisiin tuotemainoksiin (ei Shopping-mainoksiin) sovelletaan seuraavia lisärajoituksia:

• Sinulla on oltava paikallinen kivijalkakauppa, jossa asiakkaat voivat käydä ostamassa haluamansa tuotteen.
  • Jos tuotteiden ostaminen edellyttää jäsenyyttä tai kanta-asiakkuutta, et voi käyttää paikallisia tuotemainoksia. Jos kuitenkin sallit muiden kuin jäsenten ostavan tuotteita eri hinnoilla, voit käyttää paikallisia tuotemainoksia, kunhan ilmoitat niissä muille kuin jäsenille tarkoitetut hinnat ja pidät huolen siitä, että laskeutumissivulla näkyvät nämä hinnat. Halutessasi voit lisätä näkyviin myös jäsenhinnat.
  • Maksamisen yhteydessä veloitettavat mahdolliset lisämaksut on sisällytettävä tuotteen kokonaishintaan. Jos joitain maksuja veloitetaan vain tietyissä sijainneissa, suosittelemme käyttämään kauppiaan ylläpitämää paikallista tuotesivua (täysi), jotta tuotteesi voivat näkyä kaikissa sijainneissa.
  • Et voi käyttää paikallisia tuotemainoksia, jos kauppasi ensisijainen tarkoitus on mainostaa Shopping-mainosten sisältökäytäntöjen vastaisia tuotteita.
  • Et saa käyttää etkä antaa kolmansien osapuolten käyttää lsft-parametria sellaisten tietojen seuraamiseen, keräämiseen tai lataamiseen, joiden perusteella henkilö on tunnistettavissa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja laskutustiedot. Tämä koskee myös kaikkea dataa, joka voidaan yhdistää henkilökohtaisiin tietoihin.
  • Jos mittaat paikallisten tuotemainosten tai maksuttomien paikallisten tuotelistausten toimintaa kolmannen osapuolen ratkaisujen avulla, sinä tai kukaan muu osapuoli ette saa käyttää Google-mainoksia tai ‐listauksia klikkaavilta käyttäjiltä kerättyjä tietoja uudelleenmarkkinointiin, kohdistusryhmien luomiseen tai selaimien tai laitteiden tunnistamiseen tunnistetiedostojen avulla.
  • Kauppasi on sijaittava maassa, johon mainoksesi on kohdistettu.
  • Sinua voidaan pyytää osallistumaan varaston vahvistuksiin.

Henkilökohtaiset tunnistetiedot (HTT)

Asiakkaiden henkilökohtaisia tunnistetietoja ei saa käyttää paikallisten tuotemainosten datan yhteydessä. Älä yhdistä dataan esimerkiksi nimiä, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, asiakastunnuksia, maksutapatietoja, credit-korttitietoja, jäsenkorttien koodeja tai muita demografisia tietoja, jotka voidaan yhdistää tiettyyn käyttäjään.

Jos rikot tätä ehtoa ja annat Googlelle henkilökohtaisia tunnistetietoja, olet itse vastuussa paljastetuista tunnistetiedoista.

Google ei paljasta aikaleimoja, varastolukemia, määriä tai laajennettuja summia, jotka voidaan yhdistää yritykseesi. Google voi kuitenkin julkistaa yleistettyjä saatavuustietoja.

Huom. Lsft-ominaisuuden avulla voit tunnistaa oman verkkosivustosi liikenteen, joka on seurausta paikallisten tuotteiden näkymisestä Googlessa. Voit määrittää lsft-parametrin Google Adsin dynaamisessa seuranta-URL-osoitteessa ja käyttää sitä parametrien sisällyttämiseen paikalliselta tuotesivulta verkkosivustollesi tai tuotesivuillesi johtaviin linkkeihin.

Vinkki

Paikallisia tuotemainoksia käyttävien jälleenmyyjien on noudatettava kaikkia datan laatuun liittyviä vakiovaatimuksia, kuten varasto- ja hintatietojen paikkansa pitävyyttä koskevia vaatimuksia (eli esimerkiksi vaatimusta siitä, että määrä ja hinta ovat ajan tasalla). Jos tarvitset apua paikallisissa tuotemainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa, käytä yhteydenottolomaketta.