I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Politikker vedrørende annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Funktionerne til annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser er designet til at vise oplysninger om lokale produkter og butikker til brugere, når den vare, de søger efter, er tilgængelig i nærheden. Funktionen er tilgængelig for forhandlere, der har fysiske butikker i Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, USA og Østrig.

Du skal overholde politikkerne for Shopping-annoncer samt følgende undtagelser og yderligere krav for at kunne deltage i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser.

Understøttede sprog: I øjeblikket tilbydes direkte support til annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser på engelsk, fransk, portugisisk og tysk. Alle andre sprog henvises til indholdet i Hjælp.

Undtagelser

Følgende politikker for Shopping-annoncer gælder ikke for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser:

• Onlinebetaling og transaktionskrav. Du er ikke forpligtet til at tilbyde onlinebetaling på dit website. Hvis du tilbyder onlinebetaling på dit website, skal du overholde websitepolitikkerne, bl.a. angivelse af returnerings- og refusionsoplysninger. Få flere oplysninger om kvalitetsstandarder for dine annoncer og dit website
  • Forsendelse. Da annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser kræver køb og afhentning i en butik, er du ikke forpligtet til at angive forsendelsesoplysninger.

Yderligere krav

Der gælder følgende yderligere begrænsninger for at kunne deltage i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser (ikke Shopping-annoncer):

• Du skal have en lokal fysisk butik på en virksomhedsadresse, hvor kunderne fysisk kan se og købe den ønskede vare.
  • Hvis du kræver, at kunder er medlem af en klub eller af butikken for at købe produkter, er du ikke kvalificeret til at deltage i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Hvis du giver brugere, der ikke er medlemmer, mulighed for at købe til forskellige priser, kan du dog deltage, så længe du bruger priserne for ikke-medlemmer og sørger for, at priserne for ikke-medlemmer vises på din landingsside. Du kan også vise priser for medlemmer, hvis du vil.
  • Du skal inkludere eventuelle yderligere gebyrer, der opkræves ved betaling, i den samlede produktpris. Følg afgifter og priser i henhold til dine onlinetilbud, og føj eventuelle andre gebyrer til produktets pris. Hvis afgifter og andre gebyrer kun opkræves for visse lokationer, anbefaler vi, at du bruger sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet), så dine produkter er kvalificerede til at blive vist på alle lokationer.
  • Du kan ikke annoncere via annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser, hvis din butiks primære formål er at promovere produkter, der overtræder indholdspolitikkerne for Shopping-annoncer.
  • Du skal være fysisk placeret i det land, dine annoncer er målrettet imod.
  • Du bliver muligvis bedt om at deltage i bekræftelse af lager.

Personhenførbare oplysninger

Dine kunders personhenførbare oplysninger må ikke sendes sammen med data for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Du må f.eks. ikke inkludere navne, mailadresser, telefonnumre, kunde-id'er, oplysninger om betalingsmetoder, kreditkortoplysninger, klubkortkoder eller andre demografiske oplysninger, der gør det muligt at knytte sådanne oplysninger til en bestemt enkeltperson.

Hvis du overtræder denne bestemmelse og sender personhenførbare oplysninger til Google, er du alene ansvarlig for afsløringen af disse oplysninger.

Google vil ikke afsløre tidsstempler, lagernumre, mængder eller udvidede beløb, der kan identificeres i forbindelse med din virksomhed. Google offentliggør dog muligvis generelle tilgængelighedsdata.

Tip!

Forhandlere, der deltager i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser, skal overholde alle standardkravene til datakvalitet, herunder angivelse af nøjagtige data om lager og priser (f.eks. sørge for, at mængder og priser er opdaterede). Hvis du har problemer med dine annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser, skal du gå til formularen Kontakt os.