I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide

Navigera i Google Merchant Center

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Klicka här om du vill ha information om hur du navigerar i Google Merchant Center Next.

Använd Google Merchant Center som en resurs för att hantera flöden, visa data och utforska olika sätt att visa dina produkter på Google.

Du hittar alla nedan angivna sidor genom att klicka på navigeringsmenyn till vänster var du än är i Merchant Center.

Översikt

På sidan Översikt finns kort för varje Merchant Center-funktion, samt uppgifter, flödesinformation och resultatrapporter. Du kan också visa produktdata direkt genom att klicka på länkarna till datadiagnostik och produktflöden.

Väntande uppgifter

Överst på sidan Väntande uppgifter kan du få förslag på nästa steg. Du kan till exempel välja att lägga till ytterligare funktioner eller koppla ditt Merchant Center-konto till Google Ads. Följ anvisningarna för att utöka ditt konto.

Produkter

På sidan Produkter kan du hantera dina flöden, granska kvaliteten och visa en detaljerad lista över alla dina produkter på ett och samma ställe.

Navigate Google Merchant Center | Diagnostics [icon]Diagnostik: Granska och felsök tidigare och aktuella problem med din produktdata. Använd kontextfiltret om du vill veta mer om produktkvalificering i olika funktioner.

Navigate Google Merchant Center  to show all productsAlla produkter: Visa och hantera enskilda produkter. Du kan också lägga till produkter.

Navigate Google Merchant Center | Feeds [icon]Flöden: Skapa och ladda upp flöden. På sidan Flöden finns olika verktyg för flöden och lagerhantering, som flödesregler och nedladdningsbara felrapporter.

Resultat

Besök översiktssidan och få en översiktsbild av ditt resultat. Använd rapportredigeraren när du vill skapa anpassade rapporter för olika aspekter av kontots resultat.

Ökning

På sidan Tillväxt kan du utforska möjligheterna att få ut mer av Merchant Center. Klicka på Möjligheter om du vill se personliga rekommendationer för att förbättra ditt företag. Utforska alla funktioner genom att klicka på Hantera program.