I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Veiledning for programtilgang

Slik navigerer du i Google Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om hvordan du finner frem i Google Merchant Center Next, kan du klikke her.

Du kan bruke Google Merchant Center til å administrere feeder, se data og utforske de forskjellige måtene du kan vise produktene dine på Google på.

Du finner alle sidene som er nevnt nedenfor, ved å klikke på navigasjonsmenyen til venstre uansett hvor i Merchant Center du er.

Oversikt

På «Oversikt»-siden finner du kort for hver enkelt Merchant Center-funksjon samt oppgaver, feedinformasjon og resultatrapporter. Du kan også se nærmere på produktinformasjonen din ved å klikke på linkene til datadiagnostikk og produktfeeder.

Oppgaver som venter

Øverst på siden «Oppgaver som venter» kan du få opp forslag til hva du kan gjøre videre. Dette kan for eksempel være å legge til flere funksjoner eller å knytte Merchant Center-kontoen din til Google Ads. Følg veiledningen for å utvikle kontoen din.

Produkter

På «Produkter»-siden kan du administrere feedene dine, sjekke kvaliteten på dem og se en detaljert liste over alle produktene dine på ett sted.

Navigate Google Merchant Center | Diagnostics [icon] Diagnostikk: Gjennomgå og feilsøk tidligere og nåværende problemer med produktinformasjonen din. Bruk kontekstfilteret for å få mer informasjon om produktenes egnethet for de forskjellige funksjonene.

Navigate Google Merchant Center  to show all products Alle produkter: Se og administrer enkeltprodukter. Du kan også legge til produkter.

Navigate Google Merchant Center | Feeds [icon] Feeder: Opprett og last opp feeder. På «Feeder»-siden finner du en rekke administrasjonsverktøy for feeder og produktlager, blant annet feedregler og feilrapporter som kan lastes ned.

Resultater

Gå til «Oversikt»-siden for å få et overblikk over resultatene dine. Bruk rapportredigereren for å opprette egendefinerte rapporter for ulike aspekter ved kontoresultatene dine.

Vekst

Vekst-siden kan du utforske muligheter for å få mer ut av Merchant Center. Klikk på Muligheter for å se anbefalinger spesielt tilpasset din bedrift. Utforsk hele utvalget av funksjoner ved å klikke på Administrer programmer.