Konfigurer en konto for flere kunder

Konti for flere kunder i Merchant Center giver en enkelt person eller virksomhed mulighed for at indsende datafeeds for flere domæner. Hver kunde kan have et særskilt butiksnavn og webadresse. Når du anmoder om en konto for flere kunder, bliver din nuværende Google Merchant Center-konto en underkonto til din nye konto for flere kunder.

Undgå indsendelse af identiske websites med enslydende indhold, da det medfører, at din konto ikke godkendes. Få flere oplysninger om vores politikker vedr. kopieret indhold.

Konti for flere kunder er designet til administration af flere sælgere og domæner i stor skala, f.eks. markedspladser og forhandlere, der har forretning i flere lande. Hvis du ønsker at knytte din Google-konto til flere Merchant Center-konti, f.eks. for at administrere deres feeds, kan du anmode om at blive tilføjet som bruger af den relevante kontoadministrator.

Bemærk! Hvis du planlægger at uploade et stort antal feeds eller foretage hyppige ændringer i dine produktdata, anbefaler vi på det kraftigste, at du bruger Content API (i stedet for feeds) til at uploade dine produktdata direkte.

Anmod om en konto for flere kunder

Bekræftelse og krav på websites under en konto for flere kunder

Vi anbefaler, at ejere af konti for flere kunder bekræfter og gør krav på webadresser med den overordnede kontos loginmail. Den overordnede konto for flere kunder skal normalt bekræfte og gøre krav på topdomænet, f.eks. http://eksempel.com.

Hvis webadresserne for en underkontos website er sub-hosts eller stier under det webadressetræ, som kontoen for flere kunder har gjort krav på:

Når en overordnet konto for flere kunder har bekræftet og gjort krav på en webadresse, kan hver underkonto automatisk arve kravet og indstille sin webadresse til en hvilken som helst sub-host eller sti under det webadressetræ, der er gjort krav på.

Hvis underkonti spænder over flere websites:

Der er tre måder, du kan bekræfte og gøre krav på disse webadresser på. De afhænger af, hvordan du administrerer din konto for flere kunder og domænerne:

• Hvis brugeren af den overordnede konto for flere kunder administrerer webadresserne for hver underkonto, kan brugeren bekræfte og gøre krav på hver webadresse i underkontoindstillingerne. Dette vil være gældende for forhandlere af flere forskellige brands.
  • Hvis brugeren af den overordnede konto for flere kunder ikke administrerer webadresserne for hver underkonto, kan alle underkonti bekræfte og gøre krav på deres website fra deres respektive Google Search Console-konti og dele bekræftelsesstatussen med brugeren af den overordnede konto for flere kunder i Search Console. Dette kan være relevant for bureauer, der ikke er webmastere for deres kunders websites. Læs mere om denne proces.
  • Hvis en underkonto ikke ønsker at dele bekræftelsesstatus med den overordnede konto for flere kunder, kan du tilføje ejeren af websitet som bruger af underkontoen. Websiteejeren kan derefter bekræfte og gøre krav på webadressen for den pågældende underkonto i underkontoindstillingerne. Dette kan være relevant bureauer, der administrerer deres kunders feeds.