I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Felsöka ditt konto

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Om du vill ha information om konfigurationsproblem i Merchant Center Next klickar du här

Det går inte att logga in på kontot

Om du har problem med att logga in på ditt Merchant Center-konto ska du kontrollera att du använder rätt e-postadress och lösenord. Om du använder rätt användarnamn och lösenord kan du prova att radera webbläsarens cookies och cacheminne innan du försöker logga in på Merchant Center igen. Dessutom kan du aktivera SSL 2.0 och cookies och kontrollera att alla automatiska konfigurationsskript eller proxyservrar som används inte inaktiverar cookies. Läs om hur du aktiverar eller inaktiverar cookies.

Om du har glömt ditt lösenord kan du följa de här stegen för att ändra eller återställa lösenordet.

Kontakta oss om du vill ändra din e-postadress för inloggning, eftersom användare inte kan ändra detta själva.

Obs! Om du får ett felmeddelande om att du inte har åtkomst till Merchant Center bör du kontrollera att du har aktiverat åtkomst i Google Workspace. Du kan även kontakta ditt företags Google Workspace-administratör för att kontrollera att ditt e-post-id är aktiverat så att du får åtkomst till Merchant Center.

Radera ett konto

Du kan ta bort innehållet i ditt Google Merchant Center-konto genom att ta bort din produkt och webbadress från sidan Företagsinformation. Du kan också permanent radera det konto som är kopplat till Google Merchant Center. Läs mer om hur du raderar ett Google-konto.