Feilsøking av kontoen

Du kan ikke logge på kontoen din

Hvis du ikke får logget på kontoen din, må du forsikre deg om at du bruker korrekt e-postadresse og passord. Hvis du bruker korrekt brukernavn og passord, kan du slette informasjonskapslene og tømme bufferen før du prøver å logge på Google Merchant Center-kontoen på nytt. I tillegg må du aktivere SSL 2.0 og informasjonskapsler og bekrefte at eventuelle skripter eller proxy-tjenere du bruker for automatisk konfigurasjon, ikke deaktiverer informasjonskapsler. Finn ut mer om aktivering av informasjonskapsler.

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge fremgangsmåten i artikkelen Endre eller tilbakestill Google-kontopassordet ditt.

Brukere kan ikke endre e-postadressen sin for pålogging direkte. Hvis du vil endre e-postadressen du bruker for pålogging, må du kontakte oss.

Sletting av en konto

Du kan fjerne innholdet i Google Merchant Center-kontoen din ved å fjerne produktet ditt og nettstedsadressen din fra Bedriftsinformasjon-siden. Du kan også slette Google-kontoen din som er tilknyttet Google Merchant Center, for godt. Finn ut mer