I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Feilsøking av kontoen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om konfigureringsproblemer i Merchant Center Next, kan du klikke her

Problemer med å logge på kontoen

Hvis du ikke får logget på Merchant Center-kontoen din, må du sjekke at du bruker riktig passord og e-postadresse. Hvis du bruker de rette detaljene, kan du slette informasjonskapsler og tømme bufferen i nettleseren før du prøver å logge på Merchant Center igjen. I tillegg må du aktivere SSL 2.0 og informasjonskapsler og bekrefte at eventuelle skripter eller proxy-tjenere du bruker for automatisk konfigurasjon, ikke deaktiverer informasjonskapsler. Finn ut hvordan du slår varsler på eller av.

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge denne fremgangsmåten for å endre eller tilbakestille passordet.

Kontakt oss hvis du vil endre e-postadressen du bruker når du logger på. Brukere kan ikke endre e-postadressen for pålogging direkte.

Merk: Hvis du mottar en feilmelding om at du ikke har tilgang til Merchant Center, kan du sjekke Google Workspace for å se om du har slått på tilgang. Du kan også kontakte bedriftens Google Workspace-administratorer og sørge for at e-post-ID-en din er aktivert, slik at du får tilgang til Merchant Center.

Sletting av en konto

Du kan fjerne innholdet i Google Merchant Center-kontoen din ved å fjerne produktet ditt og nettstedsadressen din fra «Bedriftsinformasjon»-siden. Du kan også slette kontoen som er tilknyttet Google Merchant Center, for godt. Finn ut hvordan du sletter Google-kontoer.

Merk: