In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over uw doelland

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Het doelland is het land waar u de producten in uw datafeed verkoopt. De artikelen die u naar een bepaald doelland uploadt, moeten voldoen aan de vereisten van dat land, inclusief de feedspecificaties en beleidsregels. Zo moeten uw productgegevens en landingspagina's voldoen aan de taal- en valutavereisten voor uw doelland.

Klik hier voor informatie over hoe u uw doelland kiest in Merchant Center Next.
  • Voor Shopping-advertenties is dit het doelland in een Shopping-campagne.
  • Google kan uw aanbiedingen weergeven aan gebruikers in een ander land, zelfs als u dit land heeft uitgesloten van uw targetingopties in Google Ads (bijvoorbeeld via de geavanceerde locatieopties). Dit helpt gebruikers die geïnteresseerd zijn in producten die buiten hun land worden verkocht. Klikken vanuit landen die u niet target in Google Ads, zijn gratis.
  • Shopping-advertenties zijn in bèta in sommige doellanden. De prestaties en het verkeer voor de bèta-doellanden kunnen aanzienlijk verschillen van de prestaties en het verkeer voor de andere Shopping-doellanden. Meer informatie over de status van de bèta-doellanden