I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Attributter i anførselstegn

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Hvis du ser etter informasjon om attributter i anførselstegn i den eldre versjonen av Merchant Center, kan du klikke her.

Alle produkter i en tabulatordelt produktinformasjonkilde skal vises på én linje, uten ekstra tabulatortegn eller linjeskift. Hvis du klipper ut og limer inn produktinformasjon direkte fra en annen kilde og denne teksten inneholder tabulatortegn, linjeskift eller annen formatering, klarer ikke systemet vårt å behandle denne delen av produktinformasjonkilden.

Hvis du setter rette, doble anførselstegn rundt denne teksten (for eksempel "produktinnhold [tabulator] produktinnhold [linjeskift] produktinnhold"), anser imidlertid systemet alt innenfor anførselstegnene som én attributtverdi. Ved å sette anførselstegn rundt attributtverdier kan du spare deg for å måtte skrive inn tekst på nytt eller omformatere eksisterende innhold du vil bruke.

Merk at hvis du bruker attributtverdier med anførselstegn og vareteksten allerede inneholder anførselstegn (for eksempel «42" farge-TV»), må du legge til et anførselstegn nummer to, slik at systemet ikke blander dette anførselstegnet med en attributtgrense. Så i stedet for å skrive «"42" farge-TV"» skriver du «"42"" farge-TV».

Veiledning

Felt med anførselstegn aktiveres automatisk for alle nyopprettede produktinformasjonkilder. Gjør følgende for å aktivere attributter i anførselstegn i en eksisterende produktinformasjonkilde:

1. I Merchant Center-kontoen klikker du på ikonet for innstillinger og verktøy Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul].
  2. Velg Datakilder.
  3. Under «Produktkilder»-fanen velger du produktkilden du vil aktivere attributter i anførselstegn for.
  4. På siden som lastes inn, velger du Konfigurering-fanen og klikker på blyantikonet Edit under alternativet «Felt i anførselstegn».
  5. Velg Bruk felt i anførselstegn.
  6. Klikk på Lagre.

Viktig:

• For gjentatte attributter kan du sende inn flere verdier atskilt med komma (,). Hvis de forskjellige verdiene også inneholder komma, må du omslutte dem med doble, rette anførselstegn ("). Eksempel: For attributtet for produkttype [product_type] kan du enten plassere alle verdiene i anførselstegn eller bare verdien med komma:
    • "Hus, hage og gårdsplass > Hagekos > Sofaer", "Møbler > Utendørsmøbler > Sofaer"
      eller
    • "Hus, hage og gårdsplass > Hagemøbler > Sofaer", Møbler > Utendørsmøbler > Sofaer
  • For gruppeattributter kan du ta med verdier for underattributter atskilt med kolon (:). Hvis du sender inn et kolon som ikke angir et skille mellom to underattributtverdier, skal verdien med kolonet være omgitt av doble, rette anførselstegn ("). Anførselstegnene skal bare brukes til å omslutte enkeltverdier for underattributter, ikke kombinasjonen av verdiene for hele attributtet. Eksempel: For attributtet for produktdetalj [product_detail] kan du oppgi følgende:
    • Generelt:Område:"10 : 20 tommer"