I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Attributter i anførselstegn

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

Hvis du vil have flere oplysninger om attributter i anførselstegn i den klassiske version af Merchant Center, skal du klikke her.

Hvert produkt i en tabulatorsepareret produktdatakilde skal vises på en enkelt linje uden ekstra tabulatorer eller linjeskift. Hvis du klipper og indsætter produktoplysninger direkte, og der er tabulatorer, linjeskift eller anden formatering i indholdet, kan vores system ikke behandle den del af din produktdatakilde.

Angiver du derimod det samme indhold i anførselstegn, f.eks. "produktindhold [tabulator] produktindhold [linjeskift] produktindhold"), behandler systemet alt mellem anførselstegnene som en enkelt attribut. Hvis du angiver dine attributter i anførselstegn, kan du slippe for at skulle skrive eksisterende indhold igen eller for at omformatere det.

Vær opmærksom på, at hvis du skriver attributterne i anførselstegn, og dit indhold allerede indeholder et anførselstegn (f.eks. 26" cykelfælg), skal du skrive et ekstra anførselstegn, så systemet ikke opfatter det som afslutningen af attributten. I stedet for at skrive "26" cykelfælg", skal du f.eks. skrive "26"" cykelfælg".

Vejledning

Felter med anførselstegn aktiveres automatisk for alle nyoprettede produktdatakilder. Hvis du vil aktivere attributter i anførselstegn i en eksisterende produktdatakilde, skal du gøre følgende:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet Indstillinger og værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Datakilder.
  3. Under fanen "Produktkilder" skal du vælge den produktkilde, som du vil aktivere attributter i anførselstegn for.
  4. På den side, der indlæses, skal du vælge fanen Din konfiguration og klikke på blyantikonet Edit ud for valgmuligheden "Felter med anførselstegn".
  5. Vælg Bruger felter med anførselstegn.
  6. Klik på Gem.

Vigtigt!

• For gentagne attributter kan du medtage flere værdier adskilt med et komma (,). Hvis nogle af værdierne i sig selv også indeholder kommaer (,), skal du sætte disse værdier i anførselstegn ("). For eksempel kan du for attributten 'produkttype' [product_type] sætte hver værdi i anførselstegn eller kun værdien med kommaer:
    • "Hjem, have og gård > Haveselskaber > Sofaer", "Møbler > Havemøbler > Sofaer"
      eller
    • "Hjem, have og gård > Haveselskaber > Sofaer", Møbler > Havemøbler > Sofaer
  • For gruppeattributter kan du medtage værdier for underordnede attributter adskilt med kolon (:). Hvis et kolon ikke angiver en separat underordnet attributværdi, skal værdien være omgivet af anførselstegn ("). Anførselstegn (") skal kun bruges til at angive individuelle værdier for en underordnet attribut, ikke hele attributten. For attributten 'produktinfo' [product_detail] kan du f.eks. angive følgende:
    • Generelt:Interval:"10:20 cm"