I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Administrer fraktinnstillingene

Vis brukerne at du tilbyr rask og fri frakt

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Hvis du ser etter informasjon om hvordan du legger til fraktinformasjon i den eldre versjonen av Merchant Center, kan du klikke her.

Med merknader om rask og fri frakt kan du vise frem produkter du kan sende raskt og trygt til kundene. For å kunne delta må frakten du oppgir, oppfylle følgende krav:

• Den må være kostnadsfri: Et produkt kan sendes kostnadsfritt til kunden (eventuelt med krav om at produktprisen må dekke minstekravet for varene i handlekurven).
  • Den må være rask: Et produkt kan leveres til en kunde innen en bestemt tidsperiode, og denne perioden kan variere fra land til land.

This is an example ad with a Free 2-day shipping annotation.

På denne siden

Krav

Du kan slå på merknader om rask og fri frakt i Shopping-annonser, Kjøp på Google-oppføringer (bare i USA) og kostnadsfrie produktoppføringer. Før du kan gjøre det, må du ha

Ja, bekreftet en aktiv Merchant Center-konto med produkter i Australia, Brasil, Canada, India, Japan, New Zealand, Storbritannia og/eller USA

Ja, bekreftet aktive produkter i Merchant Center-kontoen som kan identifiseres for rask og fri frakt

• Du kan velge å ta med hele produktlageret eller bare noen av produktene.
  • Du kan velge mellom dekning i hele landet eller bare en undergruppe av postnumre.

Ja, bekreftet fraktinnstillinger som er konfigurert for rask og fri frakt

Ja, bekreftet opplysninger om rask og fri frakt på landings- eller detaljsidene for produktene samt betalingssidene

• For kvalifiserte produkter må den tilhørende betalingssiden ha minst ett fraktalternativ som oppfyller kriteriene for rask og fri frakt.
  • Produktlandingssidene kan ikke inneholde fraktinformasjon som ikke tilsier rask og fri frakt.
  • Leveringstidene du sender inn til Merchant Center, må samsvare med det som står på nettstedet. Hvis du ikke kan legge inn helt lik leveringstid, bør du oppgi et høyere anslag for tiden du sender inn til Merchant Center.
Merk: Google sjekker om leveringstiden og fraktkostnadene oppfyller kravene, før merknaden om rask og fri frakt vises.

Finn ut mer om kravene betalings- og landingssidene må innfri for at det skal vises merknader om rask og fri frakt i annonsene dine.

Slik konfigurerer du frakttjenester for kvalifiserte produkter

Hvis bare noen av produktene dine er kvalifisert for fri frakt

Opprett en egen frakttjeneste for disse produktene. Du kan opprette en fraktsatstabell for å definere én sats for alle bestillinger, eller du kan opprette regler basert på én eller to dimensjoner.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer fraktinnstillinger.

Oppdater attributtet for fraktetikett [shipping_label] i feeden for varer som er kvalifisert for fri frakt. Verdien i attributtet må samsvare med attributtet for fraktetikett [shipping_label] som er konfigurert i kontoen din. For å oppdatere ved bruk av inndatakilden for hovedfeeden må du endre feeden slik at den inkluderer attributtet for fraktetikett [shipping_label] i hovedfeeden.

Hvis bare noen av produktene dine er kvalifisert for rask frakt

Hvis transporttidene varierer avhengig av produktet, kan du bruke fraktinnstillinger på varenivå eller la Google beregne leveringstiden. Finn ut mer om hvordan du beregner leveringstid basert på transportøren.

Bekreftelse

Det er viktig at du validerer fraktinnstillingene dine for å bidra til å sikre en positiv kundeopplevelse. Dette kan du gjøre på flere måter.

Alternativ 1

Når du har konfigurert fri og rask frakt i fraktinnstillingene, kontrollerer Google automatisk disse innstillingene ved å lese informasjonen på landings- og betalingssiden.

Alternativ 2 (bare i USA)

Du kan også validere fraktinnstillingene dine ved å oppgi historiske fraktdata – enten ved å tilknytte en partner eller ved å laste opp en fil manuelt. Finn ut mer om hvordan du knytter en partner til Merchant Center-kontoen din.

Linker til relatert innhold