I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om tilbudspris og kampagner (for Shopify-brugere)

Denne artikel er beregnet til brugere af Google og YouTube-appen på Shopify
Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have oplysninger om tilbudspris og kampagner (for Shopify-integrerede brugere) i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Vis et specialtilbud på dine produkter ved at tilføje en tilbudspris eller kampagne. Vær opmærksom på, at kampagner i Merchant Center kaldes rabatter i Shopify.

Når du angiver en rabat eller tilbudspris på dine produkter, viser Google annoteringen "UDSALG" og en gennemstreget pris eller en promoveringsannotering såsom "25 % rabat" eller "400 DKK rabat", der kan få dit udsalg til at skille sig ud over for kunderne. Du kan gøre dette manuelt ved at angive en tilbudspris på individuelle produkter eller ved at oprette en kampagne med bestemte start- og slutdatoer for flere produkter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Fordele ved tilbudspris og kampagner

• Øget salg: Hvis du tilbyder rabatter eller kampagner, kan du friste kunder til at foretage køb, som de ellers ville have udskudt, hvilket resulterer i øget salg for din virksomhed.

• Tiltrækning af kunder: Udsalg og kampagner kan tiltrække nye kunder, der er på udkig efter et godt tilbud, og dermed udvide din kundebase.

• Styrk tilliden: Salg og kampagner hjælper med at vise fordelene ved dine produkter og din virksomhed, hvilket er med til at opbygge kundeloyalitet.

Sådan vises tilbudspris og kampagner på Google

Tilbudspris

Hvis tilbudsprisen og den oprindelige basispris opfylder visse betingelser, vises både priser og tilbudsprisannoteringer på forskellige Google-platforme som Google Søgning, Shopping-annoncer og fanen Shopping. Tilbudsprisen vil blive vist som den aktuelle pris sammen med den oprindelige pris, som vil blive vist med en gennemstregning. Dit produkt vil også blive vist med et badge, der fremhæver dit udsalg. De specifikke farver, der bruges til annoteringer, varierer, afhængigt af hvor dit produkt vises.

Annonceeksempel med en tilbudspris

Kampagner

Kampagner giver dig mulighed for at distribuere onlinetilbud på forskellige Google-platforme som f.eks. Google Søgning, Shopping-annoncer og fanen Shopping. Du kan tilbyde dine kunder et rabatbeløb på produkter, samlinger eller varianter i din butik.

Understøttede kampagnetyper

Følgende kampagnetyper, der er oprettet i Shopify, kan knyttes til Merchant Center:

• Rabatkoder: Kode med fast værdi eller procentrabat på produkter og varianter.
  • Automatiske rabatter: Rabatter, der anvendes automatisk ved betaling og i kurven. Du kan oprette automatiske rabatter for en procentdel eller et fast beløb.
Bemærk! Kampagner i Australien, Canada, Frankrig, Indien, Italien, Japan, Nederlandene, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA er kvalificerede til at blive knyttet til din Merchant Center-konto. I øjeblikket er automatiske rabatter, der er oprettet på Shopify, kun kvalificerede til integration i Merchant Center i USA.

Ikke-understøttede kampagnetyper

På nuværende tidspunkt kan følgende typer kampagner og betingelser ikke knyttes til din Merchant Center-konto:

• Alle kampagner med gratis forsendelse
  • Køb X, og få Y-kampagner
  • Alle typer rabatter på samlinger i din butik
  • Lokale rabatter i butikken
    • Det er kun onlinerabatter, der tilknyttes Merchant Center
  • Rabatter, der er målrettet mod bestemte brugere
  • Kampagner uden en slutdato
  • Kampagner med en startdato, der er ældre end 6 måneder

Desuden understøttes kampagner ikke, hvis din konto ikke har nogen aktive tilbud i USA, uanset kampagnens målgruppeland.

Denne illustration viser en person, der ser et detailhandelskampagnetilbud i Google Shopping.

Sådan aktiverer du tilbudspris i Shopify

Når dit produkt vises med tilbudsprisannoteringer, skiller dit udsalg sig ud, og potentielle kunder kan se, hvor meget de kan spare på det pågældende køb.

Du kan angive tilbudspriser manuelt for individuelle produkter uden at bruge rabatkoder. Når du giver tilbud på et produkt til en lavere pris, kan det være en god idé at give kunderne mulighed for at se den oprindelige pris for at forstå prissammenligningen. Hvis du vil vise en tilbudspris i din netbutik og på Google, skal dine produktoplysninger indeholde en prissammenligning, der viser både tilbudsprisen og den oprindelige pris.

Vejledning til at angive en sammenligningspris til et produkt

1. Klik på Produkter i navigationsmenuen til venstre på din Shopify-administratorside.
  2. Klik på navnet på det produkt, du vil redigere.
  3. Gør følgende i sektionen "Prissætning":
    • Angiv produktets oprindelige pris i feltet "Sammenligningspris".
    • Angiv produktets nye tilbudspris i feltet "Pris".
    • Sørg for, at værdien i feltet "Sammenligningspris" er højere end værdien i feltet "Pris" for at vise tilbudsprisen.
  4. Klik på Gem.
Bemærk! Når du har gemt dine data i Shopify, opdateres priserne på Google inden for 24 timer.

Få flere oplysninger om angivelse af tilbudspriser på produkter i Shopify.

Bedste praksis for tilbudspriser

Aktivér indstillingen Automatisk produktsynkronisering i Google & YouTube-appen, så den nye pris automatisk deles med Google Merchant Center, når du angiver en sammenligningspris i Shopify. Læs specifikationer for tilbudspris for at få flere oplysninger om, hvordan sammenligningspriser vises på Google. Produktfortegnelsen i din netbutik opdateres med tilbudsprisen inden for få timer.

Sådan aktiverer du kampagner i Shopify

Kampagner kaldes rabatter i Shopify.

Du kan oprette rabatkoder og automatiske rabatter direkte i din Shopify-administratorkonto og derefter synkronisere dem med Google & YouTube-appen.

1. Klik på Rabatter i navigationsmenuen til venstre på din Shopify-administratorside.
  2. Klik på navnet på den rabat, du vil offentliggøre på Google og YouTube-kanalen.
  3. Klik på Administrer i sektionen "Salgskanaler".
  4. Vælg den Google- og YouTube-kanal, hvor denne rabat skal være synlig og promoveret.
  5. Klik på Udfør.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer kampagner i Shopify.

Du kan administrere dine kampagner på din Merchant Center-konto. Se, hvordan du redigerer en kampagne eller ændrer kampagnestatus.

Optimale løsninger for kampagner

• Optimer synligheden: Sørg for at udfylde sektionen Rabatter i Shopify korrekt for at få effektiv promovering af dine produkter på Google.
  • Tjek din kampagnestatus: Du kan tjekke status for alle dine aktive kampagner på Shopify-administratoren ved at gå til fanen "Rabatter" og gennemgå kolonnen "Status". Hvis en af dine promoveringer bliver afvist, vises årsagen til afvisningen på siden. Du får desuden en mailnotifikation med en vejledning til, hvordan du løser problemet.
  • Vedligehold en god kundetilfredshed: Sørg for, at din historiske kundetilfredshed for kampagner er høj, og at du er opdateret i henhold til de seneste kampagnepolitikker.
  • Samlinger: Brug samlinger for at gøre det nemmere at gruppere specifikke produkter og anvende en kampagne på den pågældende gruppe.
  • Forbered dig på julen: Forbered dig på julen ved at angive klare mål og opretholde opdaterede beholdninger og priser. Se på bestseller-rapporten for at finde populære kategorier og andre indsigter, der kan give din salgsstrategi et vidensbaseret grundlag.
  • Vær klar til at justere i realtid: Hold løbende øje med kampagneeffektiviteten, og juster strategierne efter behov. Rediger slutdatoer for udsalg og kampagner, tildel budgetter med omtanke, og brug værktøjet til rapportredigering for at evaluere.