I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om verdifullt innhold

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

For å sikre en god brukeropplevelse krever Google at alle bilder som brukes i annonser, oppfyller høye kvalitetskrav. Det er en tydelig sammenheng mellom høy bildekvalitet og brukerengasjement og klikk.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan forbedre kvaliteten bildene dine og justere antallet bilder du bruker.

På denne siden

Bildekvalitet

Det er oppløsningen på produktbildene som bestemmer kvaliteten. Google regner bilder med mer enn 1024 piksler som bilder med høy oppløsning.

Du kan forbedre kvaliteten på bildene dine på flere måter:

• Legg til robots-metataggene max-image-size: stor på nettstedet ditt. Med denne taggen kan Google bruke bildene med den beste kvalitet på nettstedet, uten at du trenger å gjøre noe.
  • Sørg for at alle produktene som er tilgjengelige på nettstedet, også er oppført i Merchant Center-kontoen din. Merchant Center kan da automatisk bruke bilder av høyere kvalitet, selv om de du har lastet opp, er av lavere kvalitet.
Merk: For å legge til flere produkter direkte i Merchant Center-kontoen, gå til «Alle produkter»-siden og klikk på «Legg til produkter». Finn ut mer i artikkelen Slik kan du raskt legge til eller oppdatere produkter direkte i Merchant Center.

Antall bilder

Antall bilder viser til antallet bilder per produkt. Når kundene ser flere bilder av produktene dine fra ulike vinkler, blir det enklere å ta bedre kjøpsbeslutninger.

Slik legger du til flere bilder for produktene:

1. Klikk på rullegardinmenyen Produkter i navigasjonspanelet til venstre i Merchant Center-kontoen.
  2. Klikk på Alle produkter.
  3. Klikk på produktet du vil legge til flere bilder for.
  4. Klikk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon).
  5. Rull ned til bildedelen, og legg til flere bilder.
Merk: Du kan laste opp bilder enten ved å laste opp en stabil nettadresse til siden som inneholder hovedbildene eller tilleggsbildene for dette produktet, eller du kan dra og slippe bildefiler direkte fra datamaskinen. Du kan legge til ett hovedbilde og opptil ti tilleggsbilder av produktet.

Linker til relatert innhold