Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Hyödyllisen sisällön tarjoaminen

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseksi Google edellyttää, että mainoksissa käytetään vain korkealaatuisia kuvia. Korkealaatuiset kuvat korreloivat vahvasti käyttäjien aktivoitumisen ja klikkausten kanssa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit parantaa tuotekuvien laatua ja määrää.

Sisällys

Kuvien laatu

Tuotekuvien resoluutio vaikuttaa niiden laatuun. Googlella kaikki yli 1 024 pikselin kuvat ovat korkean resoluution kuvia.

Voit parantaa kuvien laatua monin tavoin:

• Lisää sivustollesi robots-sisällönkuvauskenttä "max-image-size: large". Tämän kentän avulla Google voi käyttää sivustosi korkealaatuisimpia kuvia ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.
  • Varmista, että kaikki sivustollasi saatavilla olevat tuotteet on listattu myös Kauppiaskeskus-tililläsi. Kauppiaskeskus voi silloin käyttää automaattisesti korkealaatuisempia kuvia, vaikka lataamasi kuvat olisivat heikkolaatuisempia.
Huom. Jos haluat lisätä tuotteita suoraan Kauppiaskeskus-tilillesi, siirry Kaikki tuotteet ‐sivulle ja valitse "Lisää tuotteita". Lue lisää siitä, miten voit lisätä tai päivittää tuotteita nopeasti suoraan Kauppiaskeskuksessa.

Kuvien määrä

Kuvien määrä tarkoittaa kuvien määrää tuotetta kohti. Kun asiakkaiden käytössä on enemmän eri kuvakulmista otettuja tuotekuvia, he voivat tehdä parempia ostopäätöksiä.

Voit lisätä tuotekuvia seuraavasti:

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi ja klikkaa vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista avattavaa Tuotteet ‑valikkoa.
  2. Valitse Kaikki tuotteet.
  3. Klikkaa tuotetta, johon haluat lisätä kuvia.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  5. Vieritä kuvaosioon ja lisää kuvia.
Huom. Voit ladata kuvia joko lataamalla tuotteen pää‑ tai lisäkuvat sisältävän sivun vakaan URL-osoitteen tai vetämällä ja pudottamalla kuvatiedostoja suoraan tietokoneeltasi. Voit lisätä tuotteelle yhden pääkuvan ja enintään 10 lisäkuvaa.