I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om dækning af værdifuldt indhold

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

For at skabe en god brugeroplevelse kræver Google, at alle billeder, der bruges i dine annoncer, opfylder høje kvalitetsstandarder. Flere billeder af høj kvalitet har stor betydning for brugerengagement og klik.

I denne artikel kan du se, hvordan du kan forbedre kvaliteten og mængden af billeder af dine produkter.

På denne side

Billedkvalitet

Opløsningen på dine produktbilleder afgør kvaliteten. Google anser billeder med mere end 1024 pixels for at være billeder i høj opløsning.

Du kan forbedre kvaliteten af dine billeder på mange forskellige måder, bl.a. ved at:

• Føje maks. billedstørrelse på robots-metatags: stor til dit website. Dette tag hjælper Google med at bruge billeder af den højeste kvalitet fra dit website, uden at du behøver at foretage dig yderligere.
  • Sørge for, at alle de produkter, der er tilgængelige på dit website, også er angivet på din Merchant Center-konto. Merchant Center kan derefter automatisk bruge billeder af højere kvalitet, også selvom de billeder, du har uploadet, er af lavere kvalitet.
Bemærk! Hvis du vil føje flere produkter direkte til din Merchant Center-konto, skal du gå til siden "Alle produkter" og klikke på "Tilføj produkter". Få flere oplysninger om, hvordan du hurtigt tilføjer eller opdaterer dine produkter direkte i Merchant Center.

Billedmængde

Billedmængde henviser til antallet af billeder pr. produkt. Når kunderne kan se billeder af dine produkter fra forskellige vinkler, hjælper det dem med at træffe bedre købsbeslutninger.

Sådan føjer du flere billeder til dine produkter:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på rullemenuen Produkter i navigationspanelet til venstre.
  2. Klik på Alle produkter.
  3. Klik på det produkt, som du vil tilføje flere billeder af
  4. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon.
  5. Rul ned til billedsektionen, og tilføj flere billeder.
Bemærk! Du kan uploade billeder ved enten at uploade en stabil webadresse for den side, der indeholder det primære billede eller de ekstra billeder af produktet, eller du kan trække og slippe billedfiler direkte fra din computer. Du kan tilføje ét primært billede og op til 10 ekstra billeder af dit produkt.