I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Hämtningsavtal [pickup_SLA]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Använd attributet hämtningsavtal [pickup_SLA] för att ange det beräknade datumet en beställning kan hämtas, i förhållande till när den gjordes.

Innehåll

Användningsområde

Required Krävs för att aktivera hämtning i butik.

Obs! Det här attributet kan också skickas in på butiksnivå i ditt lagerflöde för lokala produkter.

Värden som stöds

Dessa värden för attributet hämtningsavtal [pickup_SLA] stöds endast för funktionen hämta i dag.

• Samma dag [same_day]: anger att produkten är tillgänglig för hämtning samma dag som beställningen görs, beroende på eventuella stopptider.
  • Nästa dag [next_day]: anger att produkten är tillgänglig för hämtning dagen efter att beställningen gjorts.

Dessa värden stöds för funktionerna upphämtning senare för Shopping-annonser och upphämtning senare för annonser för lokala butikslager.

• 2 dagar [2-day]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om två dagar.
  • 3 dagar [3-day]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om tre dagar.
  • 4 dagar [4-day]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om fyra dagar.
  • 5 dagar [5-day]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om fem dagar.
  • 6 dagar [6-day]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om sex dagar.
  • Flera veckor [multi-week]: anger att produkten skickas till en butik där kunden kan hämta den om mer än en vecka.
Obs! Dessa värden måste skickas in på engelska.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Läs mer om när och hur du skickar in produktdata.

Typ Text (sträng)
Upprepat fält nej
Filformat Exempelvärde
Textflöden samma dag
XML-flöden <g:pickup_SLA>samma dag</g:pickup_SLA>

Läs mer om hur du formaterar data för Content API i Content API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven och meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Ange det beräknade datumet en beställning kan hämtas, i förhållande till när den gjordes, med ett av de åtta värdena som stöds.
  • Vill du tillåta att kunder köper produkter online och hämtar dem i butik måste du ange både attributet hämtningsmetod [pickup_method] och hämtningsavtal [pickup_SLA].
  • För produkter som har värdet true i alla butiker lägger du till attributet hämtningsmetod [pickup_method] och attributet hämtningsavtal [pickup_SLA] i relevant flöde. (En kund kan till exempel hämta sin nya tv i alla dina butiker i landet.)
    • Hämta i dag: primärt flöde eller lagerflöde för lokala produkter.
    • Upphämtning senare för annonser för lokala butikslager: lagerflöde för lokala produkter.
    • Upphämtning senare för Shopping-annonser: primärt flöde.

Läs mer om hämta i dag, upphämtning senare för Shopping-annonser och upphämtning senare för annonser för lokala butikslager.

Tips! Attributet hämtningsmetod [pickup_method] och attributet hämtningsavtal [pickup_SLA] kan också skickas in på butiksnivå i ditt lagerflöde för lokala produkter.