I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Serviceniveau for afhentning [pickup_sla]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] til at angive den forventede dato, hvor en ordre vil være klar til afhentning, i forhold til hvornår ordren blev afgivet.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for at aktivere afhentning i butik.

Bemærk! Denne attribut kan også indsendes på butiksniveau i dit feed for lokal lagerstatus.

Understøttede værdier

Disse understøttede værdier for attributten serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] understøttes kun for funktionen afhentning i dag.

• Samme dag [same_day]: angiver, at varen kan afhentes samme dag som ordreafgivelsen, under forudsætning af at ordren afgives inden et bestemt tidspunkt.
  • Næste dag [next_day]: angiver, at varen kan afhentes den følgende dag efter ordreafgivelsen.

Disse værdier understøttes for afhentning senere med Shopping-annoncer og afhentning senere med funktioner til annoncer for butikslager.

• 2 dage [2-day]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 2 dage.
  • 3 dage [3-day]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 3 dage.
  • 4 dage [4-day]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 4 dage.
  • 5 dage [5-day]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 5 dage.
  • 6 dage [6-day]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 6 dage.
  • Flere uger [multi-week]: angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter en uge eller mere.
Bemærk! Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata.

Type Tekst (streng)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds samme dag
XML-feeds <g:pickup_SLA>same day</g:pickup_SLA>

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du formaterer dine data til Content API, kan du gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Angiv den forventede dato, hvor en ordre vil være klar til afhentning, i forhold til hvornår ordren blev afgivet, ved hjælp af en af de 8 understøttede værdier.
  • Hvis du vil give kunderne mulighed for at købe produkter online og afhente dem i en butik, skal du angive både attributten afhentningsmetode [pickup_method] og attributten serviceniveau for afhentning [pickup_SLA].
  • For produkter, hvor værdierne er sande i alle butikker, skal du føje attributten afhentningsmetode [pickup_method] og attributten serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] til det relevante feed. (En kunde kan f.eks. afhente et XYZ-fjernsyn i en hvilken som helst af dine butikker i hele landet).
    • Afhentning i dag: primært feed eller feed for lokal lagerstatus.
    • Afhentning senere med feeds for lokalt lager: feed for lokal lagerstatus.
    • Afhentning senere med Shopping-annoncer: primært feed.

Få flere oplysninger om Afhentning i dag, Afhentning senere i Shopping-annoncer og Afhentning senere i annoncer for lokalt butikslager.

Tip! Attributten afhentningsmetode [pickup_method] og attributten serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] kan også indsendes på butiksniveau i dine feeds for lokal lagerstatus.