I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Hämtningsmetod [pickup_method]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Använd attributet hämtningsmetod [pickup_method] för att ange att produkter är tillgängliga för hämtning i butik.

Viktigt! Från och med den 1 september 2024 krävs inte längre hämtningsmetod [pickup_method] för att aktivera hämtning i butik för dina erbjudanden.

Innehåll

Användningsområde

Optional Valfritt för hämtning i butik från och med den 1 september 2024

Lägg till attributet hämtningsmetod [pickup_method] om du vill aktivera hämtning i butik för erbjudandet.

Värden som stöds

Dessa värden för attributet hämtningsmetod [pickup_method] stöds endast av funktionen hämta i dag.

• Köp [buy]: hela transaktionen sker online.
  • Reservera [reserve]: varan reserveras online och transaktionen sker i butik.

Dessa värden stöds av funktionerna upphämtning senare för Shopping-annonser och upphämtning senare för annonser för lokala butikslager.

• Butiksleverans [ship_to_store]: varan köps online och skickas till en lokal butik där kunden kan hämta den.

Dessa värden stöds av funktionerna hämta i dag, upphämtning senare för Shopping-annonser och upphämtning senare för annonser för lokala butikslager.

• Erbjuds inte [not_supported]: varan är inte tillgänglig för hämtning i butik.
Obs! Dessa värden måste skickas in på engelska.

Format

Typ Text (sträng)
Upprepat fält nej
Filformat Exempelvärde
Textflöden köp
XML-flöden <g:pickup_method>köp</g:pickup_method>

Läs mer om hur du formaterar data för Content API i Content API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven och meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Om du vill använda funktionen hämta i dag måste du implementera annonser för lokala butikslager. Du måste kunna erbjuda upphämtning samma eller påföljande dag, från det att beställningen görs, för varje produkt du vill aktivera hämta i dag för. Läs mer om funktionen hämta i dag.
  • För att kunna implementera upphämtning senare för Shopping-annonser måste du vara aktiv för Shopping-annonser, kunna ange vilka av dina butiker som är kvalificerade för onlinebeställningar samt kunna behandla beställningar med hämtning i butik även om en produkt inte finns i lager i dina butiker. Läs mer om hur du implementerar upphämtning senare för Shopping-annonser.
  • För att kunna implementera upphämtning senare för annonser för lokala butikslager måste du kunna behandla beställningar med hämtning i butik även om en produkt inte finns i lager i dina butiker. Läs mer om hur du implementerar upphämtning senare för annonser för lokala butikslager.